تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/12/24 - 00:45
کد خبر: 229943

گودرزی: هرکسی که در مسیر انقلاب است جزء انقلابیون جوان است

گودرزی عدالت اجتماعی را جزء اصلی ترین شعارهای انقلاب اسلامی دانست و در ادامه گفت: جوان انقلابی،انقلابیون جوان می خواهند به گذشته یک نگاه دقیق داشته باشند که نقاط ضعف و قوت کجاست و از آرمان ها و اهداف کدام ها محقق شده و کدام ها نشده است و آزادی ، کرامت انسانی ، استقلال، مبارزه با ظلم و ستم و استکبارستیزی از دیگر اصلی ترین شعارهای انقلاب اسلامی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: انقلابیون جوان هیچ انحصاری ندارد و هرکسی که در مسسر انقلاب است جزئی از انقلابیون جوان است مگر این که عده ای بخواهند در پازل دشمن بازی کنند و بخواهند ضربه بزنند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داود گودرزی مسئول سازمان بسیج دانشجویی  در دومین گردهمایی انقلابیون جوان استان فارس در منطقه عملیاتی طلاییه اظهار داشت: گردهمایی انقلابیون جوان که در این یکساله در استان های مختلف برگزار شده است  در استان خوزستان در اسفندماه اختتامیه این گردهمایی در حال برگزاری است.

گودرزی گفت: همه جوانان ایران، همه کسانی که آرمان ها و اهداف و ارزش ها را قبول دارند و قانون اساسی را به عنوان میثاق ملی قبول دارند و ولایت فقیه را بعنوان نائب امام زمان قبول دارند انقلابی هستند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی افزود:  انقلابیون جوان هیچ انحصاری ندارد و هرکسی که در مسسر انقلاب است جزئی از انقلابیون جوان است مگر این که عده ای بخواهند در پازل دشمن بازی کنند و بخواهند ضربه بزنند.

گودرزی عدالت اجتماعی را جزء اصلی ترین شعارهای انقلاب اسلامی دانست و در ادامه گفت: جوان انقلابی،انقلابیون جوان می خواهند به گذشته یک نگاه دقیق داشته باشند که نقاط ضعف و قوت کجاست و از آرمان ها و اهداف کدام ها محقق شده و کدام ها نشده است و آزادی ، کرامت انسانی ، استقلال، مبارزه با ظلم و ستم و استکبارستیزی از دیگر اصلی ترین شعارهای انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اینکه اگر فساد و تبعیضی وجود دارد را باید ببینیم و قدرت بین المللی،قدرت موشکی و هسته ای و... هم باید دید خاطرنشان کرد: فریب رسانه ها و ماهواره ها و کسانی که افکار عمومی را جهت می دهند نباید خورد و باید واقعیت را دید.

وی در ادامه بیان کرد:هیچ کشوری و ملتی به اهداف خود نرسیده اند جز اینکه یک عده ای فداکاری کرده اند و کار بعدی ما روشنگری برای مردم است به عنوان دانشجویان که قشر پیشرو و نخبه ایم  باید واقعیت ها را ببینیم و به مردم بگوییم و مسئولین در جمهوری اسلامی و همه دولت ها موظف اند پاسخگوی مردم باشند و امام راحل فرمودند مسئول در جمهوری اسلامی خودش را حاکم نداند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: دانشجو و جوان انقلابی شجاعت و جسارت را باید از شهدا درس بگیرد و یقه مسئولین را بگیرد و اجازه ندهند کار نکنند و به مردم دروغ بگویند.

گودرزی در پایان گفت: برای رشد و شکوفایی چیزی کم نداریم اما مدیریت انقلابی می خواهد ، نگاه به داخل می خواهد نه اینکه کسی خودش را آویزان غرب و دولت های غربی کند و از داشته های خودش غافل بماند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top