تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/01/21 - 17:37
کد خبر: 232093

افتتاح یک ستاد توسط محسن رضایی

رضایی افزود: تلاش اصلی شما بر این باشدکه به خیریه ها کمک برسانید تا در کنار هم کارهای بزرگ برای توانمندسازی محرومان انجام دهیم. اساس کار شما توانمندسازی باشد و مراقب باشید که گداپروری نکنید.

خبرنامه دانشجویان ایران: ساختمان مرکزی ستاد جهاد توانمندسازی محرومین کشور مزین به نام شهید مهدی باکری با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، افتتاح شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از بسیج پرس، صبح امروز همزمان با سالروز میلاد فرخنده مولی الموحدین، ساختمان مرکزی ستاد جهاد توانمندسازی محرومان کشور با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افتتاح شد.

محسن رضایی، در این مراسم با تبریک سالروز میلاد امام علی (ع) و ایام مبارک ماه رجب گفت: خدا را شاکر هستیم که این مجموعه را برای محرومان و خیریه هایی که برای محرومان قدم بر می دارند، آماده کرده ایم. هر مسلمانی دو خانه دارد. یک خانه برای نماز و یک خانه برای زکات و همه آیات قرآن مبین این هستند که در کنار نماز، زکات باید باشد. همچنین مسلمانان باید مولد باشند و زکات بدهند؛ زیرا آبادانی دنیا و آخرت نشانه مسلمانی است و مسلمانان از طریق رسیدگی به محرومان به رضایت خدا می رسند. رسیدگی به مظلومین و فقرا، عبادتی کمتر از نماز و روزه نیست.

رئیس ستاد جهاد توانمندسازی محرومین کشور گفت: خوشبختانه مولای ما حضرت علی (ع) بزرگترین خیر در جهان و خاندان ائمه اطهار(ع)، خاندان کرم و بخششند. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این که افتخار امامان ما، خدمت به مستضعفین بوده است؛ ادامه داد: دین و فرهنگ و امام و رهبر انقلاب و اغلب مسوولان ما مبلغ رسیدگی به امور محرومین هستنند و بنده خوشحالم این روزها که برخی ها به فکر راه اندازی ستادهای انتخاباتی هستند، من و شما اینجا برای کمک به مردم محروم یک ستاد داریم.

رضایی با اشاره به بازدید اخیرش از مناطق زلزله زده استان خراسان رضوی گفت: در کوچه های روستایی در مناطق زلزله زده خراسان، از محرومیت مردم، شرمنده شدم. خانه های روستایی وضع نگران کننده ای داشتند و بسیاری از خانه ها در نزدیکی مرکز زلزله اخیر، تخریب شده بودند. از خیریه ها درخواست کردم که با کمک هم، آن روستا ها را به صورت روستاهایی نمونه بازسازی و توانمندسازی کنیم.

رضایی افزود: تلاش اصلی شما بر این باشدکه به خیریه ها کمک برسانید تا در کنار هم کارهای بزرگ برای توانمندسازی محرومان انجام دهیم. اساس کار شما توانمندسازی باشد و مراقب باشید که گداپروری نکنید.

در مراسم افتتاح ساختمان شهید مهدی باکری دکتر سعید طلوعی شهردار منطقه ۷، دکتر مرتضی ادب، رئیس اداره کل ثبت شرکت ها و اعضای هیات مدیره ستاد جهاد توانمند سازی محرومان کشور، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را همراهی می کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۶ دانشگاه ایران در فهرست هزار دانشگاه برتر جهان
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
استثمار مداحی؛ مقدساتی که قربانی بلاگرها شد
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
وقوع حمله گسترده علیه مسکو با ۶۰۰ پهپاد
«نظر دیگر امام» را نمایندگی کنید
موج انتقادات شدید از ماکرون به دلیل انتشار یک تصویر
فرید زکریا: جنگ ایران اعتبار آمریکا را فرسوده و متحدانش را دور کرد
روزنامه عبری اعتراف کرد؛ شکست‌های پی‌درپی ترامپ مقابل ایران
محدود شدن اهداف آمریکا؛ چگونه تیم ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرد؟
محدود شدن اهداف آمریکا؛ چگونه تیم ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرد؟
فرار خفت‌بار از افغانستان؛ چرا واشنگتن به شکست در جنگ‌ عادت کرده است؟
فرار خفت‌بار از افغانستان؛ چرا واشنگتن به شکست در جنگ‌ عادت کرده است؟
قطع خطوط امدادی اوکراین با حمله روسیه به بنادر
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
حملات موشکی و پهپادی جدید یمن علیه مواضع دشمن در «المخا»
وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات چه زمانی به مجلس معرفی می‌شوند؟
هشدار ایران به کویت درباره سرنوشت ۴ اسیر
معاون اول قوه قضاییه: شهرک‌های صنعتی نباید به گسل نارضایتی تبدیل شوند
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top