تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/01/29 - 08:39
کد خبر: 232873

شرط فعالیت انتخاباتی در تلگرام

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: از حدود ۱۱ هزار کانال موجود، ۶۷۰۰ کانال خود را به ثبت رسانده‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: از حدود ۱۱ هزار کانال موجود، ۶۷۰۰ کانال خود را به ثبت رسانده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سیدمرتضی موسویان رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگویی درباره آخرین وضعیت اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص احراز هویت مدیران کانال‌های تلگرامی با بیش از ۵۰۰۰ دنبال‌کننده، گفت: یکی از مواردی که این طرح (احراز هویت مدیران کانال‌های تلگرامی) دنبال می‌کند، شفاف‌سازی فعالیت در فضای مجازی است؛ یعنی وقتی شما روی «شامد» کانال کلیک می‌کنید، مشخصات فرد از قبیل نام و نام خانوادگی دارنده کانال و موضوع اعلام شده توسط او برای کانال و زمینه‌های مختلفی را که دنبال می‌کند، می‌یابید.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال اضافه کرد: با توجه به مصوبه اخیر مرکز ملی فضای مجازی، دارندگان کانال‌هایی که مایل هستند فعالیت انتخاباتی بکنند و یا حتی خود کاندیداها، حتماً باید کانالشان را ثبت کنند و بعد به صورت قانونی به فعالیت مربوطه بپردازند. در غیر این صورت، فعالیت آن‌ها غیرقانونی تلقی خواهد شد.

موسویان همچنین درباره آخرین آمار کانال‌های مجازی که خود را در سامانه مربوطه به ثبت رسانده‌اند، گفت: از حدود ۱۱ هزار کانال موجود، ۶۷۰۰ کانال خود را به ثبت رسانده‌اند. روند احراز هویت مدیران کانال‌ها رو به رشد است و هدف ما هم فرهنگسازی در این رابطه است تا مردمی که که مایل‌اند سرویس و خدمتی از این طرق بگیرند، بدانند که کدام کانال‌ها به صورت قانونی به فعالیت می‌پردازند و کدام‌ها، غیرقانونی.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کریدور شمال-جنوب؛ میراث راهبردی دولت شهید رئیسی در ایمن‌سازی زنجیره تأمین کالاهای اساسی
امروز ایران قواعد جدید بازی را دیکته می‌کند
کوتاه نمی‌آییم و بر عهد خود پایبند میمانیم
صعود بورس به ۴.۵ میلیون واحد؛ سبزی ۹۵ درصد نمادها
مرجان ساتراپی؛ راوی تصویری یک‌جانبه از ایران یا قهرمان؟
یکصد‌شب اقتدار و بازدارندگی / حضور مردمی چگونه معادلات دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top