میثم خاکباز رئیس این ستاد با اعلام این خبر گفت: «ستاد مردمی خادم ملت» در حمایت از حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی اعلام موجودیت کرد.
خبرنامه دانشجویان ایران: رضا نجابت سخنگوی ستاد مردمی حجتالاسلام رئیسی شد.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، رضا نجابت سخنگوی ستاد مردمی حجتالاسلام رئیسی شد.
میثم خاکباز رئیس این ستاد با اعلام این خبر گفت: «ستاد مردمی خادم ملت» در حمایت از حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی اعلام موجودیت کرد.
خاکباز افزود: نظر به دعوت های مردمی از آقای رئیسی جهت کاندیداتوری و حضور وی دراین عرصه، وظیفه میدانیم با تمام توان در حمایت از این روحانی مردمی، در سراسر کشور حمایت خود را اعلام کرده و با تمام امکانات مردمی برای تغییر وضع موجود، کاندیدای به نفع مردم را یاری کنیم.
رئیس ستاد مردمی حجتالاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: این ستاد در حال حاضر در برخی استانهای کشور راه اندازی شده و در روزهای آینده فرایند هماهنگی با سایر نیروهای مردمی تا آغاز زمان تبلیغات اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به ارکان مختلف ستاد مردمی خادم ملت اظهار داشت: اطلاع رسانی ها توسط سخنگوی ستاد مردمی جناب آقای رضا نجابت-از فعالین جنبش دانشجویی- انجام می شود که به زودی در یک نشست خبری ابعاد مختلف چگونگی هماهنگی با گروههای مردمی علاقه مند را اعلام خواهد کرد.