تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/02/10 - 11:12
کد خبر: 233935

فومنی: احتمال ماندن جهانگیری به عنوان گزینه اصلی

انتظار می رفت که روحانی در مناظره عملکرد مناسب تری داشته باشد اما دیدیم که جهانگیری بهتر حرف زد و به عبارتی تنها کسی بود که از مواضع اصلاح طلبان دفاع کرد مناظره بیشتر بر محور قالیباف و جهانگیری چرخید.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات گفت: دولت در این مناظره به خوبی نتوانست از عملکردش دفاع کند و رقیب در ایجاد جنگ روانی موفق تر عمل کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، حجت الاسلام محمدزارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، درباره اولین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: دولت در این مناظره به خوبی نتوانست از عملکردش دفاع کند و طرف مقابل در ایجاد جنگ روانی موفق تر عمل کرد.

وی ادامه داد: انتظار می رفت که  روحانی در مناظره عملکرد مناسب تری داشته باشد اما دیدیم که جهانگیری بهتر حرف زد و به عبارتی تنها کسی بود که از مواضع اصلاح طلبان دفاع کرد مناظره بیشتر بر محور قالیباف و جهانگیری چرخید.

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات تصریح کرد: با توجه به برگزاری اولین مناظره این احتمال وجود دارد که جهانگیری به عنوان کاندیدای اصلی اصلاح طلبان و از طرف دیگر هم قالیباف گزینه نهایی باشد.

فومنی افزود: فضای مناظره باید سالم و اخلاق محور باشد و کاندیداها به جای تخریب یکدیگر برنامه هایشان را بگویند.

وی عملکرد صداوسیما را در مناظره روز گذشته مناسب عنوان و خاطر نشان کرد: صداوسیما در مناظره اول درخشید و توانست مخاطب زیادی به دست آورد چرا که رویکرد بی طرفانه ای داشت، بنده پیشنهاد میکنم تا در مناظره ها به نخبگان و جوانان هم اجازه حضور دهند تا دیدگاهشان را مطرح کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top