تاریخ انتشار: 13 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2344

وحید محرابیان

لمپن‌ها در دانشگاه چه کار می‌کنند؟

مدعیان آزادی بیان و سردهندگان شعار این روزها بار دیگر با تکرار رفتار منافقان در سالهای اول انقلاب به ساحت علم هجوم آورده اند. بی شک الهام و حداد عادل قبل از ورودشان به دنیای سیاست، یک چهره علمی و دانشگاهی بودند که هم اینک نیز این وجه در آنان موجود است.

خبرنامه دانشجویان ایران: وحید محرابیان// یکی از خبرهایی که در چند روز اخیر شاهد انتشار آن در بسیای از سایت ها بودیم خبر لغو کلاس های برخی از اساتید دانشگاهی مانند دکتر الهام و دکتر حدادعادل بود. این خبر که برای بسیاری از سایت ها دست مایه ای شده بود برای ایجاد جنجال و البته مظلوم نمایی برای بازی با احساسات مخاطبان خود، باز هم باعث شد تا به شعاری بودن یکی دیگر از ادعاهای مطرح شده توسط گردانندگان و حمایت شوندگان این سایت ها پی ببریم.

مدعیان آزادی بیان و سردهندگان شعار  این روزها بار دیگر با تکرار رفتار منافقان در سالهای اول انقلاب به ساحت علم هجوم آورده اند. بی شک الهام و حداد عادل قبل از ورودشان به دنیای سیاست، یک چهره علمی و دانشگاهی بودند که هم اینک نیز این وجه در آنان موجود است.

برهم زدن کلاس درس و ایجاد فضای لمپنیزنم در دانشگاه ها جاده ای است که منافقین جدید برای حمله به ساحت مقدس علم در پیش گرفته اند و در تلاش هستند تا فضای دانشگاه را از یک فضای آرام و آکادمیک و علمی که محل تضارب صحیح آراست به سمت یک محیط عصر حجری تنزل دهند که ادبیات شاخص آن درگیری و ضرب و شتم و سرکوب مخالف است.

همیشه و همه جا، دادن شعارهای عوام پسند با محتوایی که بیانگر عدالت و آزادی باشد حربه ای بوده برای سیاستمداران فریبکار تا به واسطه آن بتوانند با فریب افکار عمومی و سوء استفاده از پشتوانه مردمی به اهداف و امیال خود برسند. در بسیاری از این موارد بعد از مدتی که مردم به دروغ بودن شعارهای مطرح شده توسط این افراد پی می برند از اطراف این سیاستمداران ساده لوح پراکنده می شوند و او را به زباله دانی افکار خود می اندازند.

در انتخابات اخیر شاهد بیان ادعاهای بسیاری از جانب کاندیداها بودیم که بعد از گذشت زمانی حدود 4 ماه دیدیم که این ادعا ها فقط وسیله ای بودن برای جمع کردن رای مردم. یکی از اصلیترین شعارهایی که در این انتخابات مطرح شد شعار قانون مداری و حمایت از قانون بود که متاسفانه در حوادث نا خوشایند بعد از انتخابات شاهد عمل نکردن به این شعار توسط کاندیدایی که این شعر را مطرح کرده بود، بودیم.سرکشی و عدم تمکین به قانون در افراد منتسب به این شخصیت تا جایی پیشرفت که باعث به درد آمدن قلب رهبر انقلاب شد و ایشان را موظف به تذکر دادن به این افراد برای تمکین به قانون و عدم پایمال کردن حقوق مردم کرد.

ولی متاسفانه این افراد که در آغاز راه خود داعیه پیروی از خط امام که همانا پیروی و تابعیت مطلق از ولایت فقیه بود را داشتند در عمل به دستور رهبر ایران سهل انگاری و شاید هم دهن کجی کردن و اقدام به پیگیری اعمال غیر قانونی خود با برچسب اعتراض قانونی به نتیجه انتخابات کردند.

حال سوالی که در ذهن هر فرد ایجاد می شود این است که کجا این رفتار قانونی است؟ آیا به آشوب کشیدن جامعه و ایجاد فضای نا آرام در جامعه کاری قانونی است؟ آیا لغو کلاس ها دانشجویان توسط تحریک افرادی حقوق بگیر برخی از احزاب و گروه ها بعضا غیر قانونی کاری قانونی است؟ آیا از بین بردن جو علمی دانشگاه و قربانی کردن آن برای رسیدن به امیال سیاسی افرادی خاص کاری قانونی است؟ و صدها آیا دیگر که تبدیل به وسیله ای برای آشکار شدن حقیقت شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top