تاریخ انتشار: شنبه 1396/02/23 - 08:45
کد خبر: 235039

به‌کارگیری سربازمعلم +جزئیات

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: تاریخ اعزام سربازمعلمان یک تیرماه هر سال است که دو ماه آموزش نظامی طی می‌کنند و از یک شهریور تا یک مهرماه، دوره یک ماهه آمادگی تدریس را می‌بینند و محل خدمت‌شان مشخص می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: تاریخ اعزام سربازمعلمان یک تیرماه هر سال است که دو ماه آموزش نظامی طی می‌کنند و از یک شهریور تا یک مهرماه، دوره یک ماهه آمادگی تدریس را می‌بینند و محل خدمت‌شان مشخص می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سیدحسن حسینی مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در خصوص جزئیات به‌کارگیری سربازمعلمان در آموزش و پرورش اظهار داشت: هر سال نه تنها دستگاه‌ آموزش و پرورش بلکه هر دستگاهی که بخواهد از خدمات سربازان(سرباز وظیفه) استفاده کند، با ستاد کل مکاتبه کرده و مجوز می‌گیرد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش بر اساس نیازی که دارد درخواست سهمیه کرده و مجوز می‌گیرد و این افراد به جای آنکه دو سال خدمت سربازی را در دستگاه نظامی باشند، برای آموزش و پرورش کار می‌کنند البته منهای دو ماهی که باید آموزش نظامی ببینند.

حسینی توضیح داد: سربازمعلمان ابتدا دو ماه آموزش نظامی را طی کرده و یک دوره ضمن خدمت آموزش کلاس‌داری می‌بینند و از یکم مهر ماه در آموزش و پرورش به جای دوران خدمت نظام، کار می‌کنند و پایان خدمت منفک شده و از آموزش و پرورش می‌روند.

وی در خصوص حقوق سرباز معلمان افزود: حقوق این افراد بر اساس دستورالعملی است که ستاد کل به آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها اعلام می‌کند؛ در حقیقت بر اساس آن درجه‌ای که ستاد می‌دهد و در بخشنامه‌اش مشخص می‌کند، حقوق را پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که چه تعداد سرباز معلم در سال 96ـ95 داریم، گفت: فکر می‌کنم حدود 8 هزار نفر سرباز معلم داریم که یک سری از آنها، خدمت‌شان در تابستان امسال منقضی می‌شود.

وی اضافه کرد: تاریخ اعزام سربازمعلمان یک تیرماه هر سال است که دو ماه آموزش نظامی طی می‌کنند و از یک شهریور تا یک مهرماه، دوره یک ماهه آمادگی تدریس را می‌بینند و محل خدمت‌شان مشخص می‌شود.

حسینی با بیان اینکه به طور میانگین هزینه‌ای که یک سربازمعلم برای آموزش و پرورش دارد ماهیانه 600 هزار تومان است، گفت: حقوق سربازمعلمان، یک بخش از این هزینه است که بر اساس اعلام ستاد و درجه‌ای که آنها به سرباز داده‌اند، محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: منهای حقوق، هر سرباز معلم حق بیمه برای بازنشستگی دارد و حق بیمه بابت دفترچه درمان دارد ضمن اینکه حق بیمه مکمل دارد نیز وجود دارد که یک بخش سهم فرد و بخش دیگر، سهم دستگاه‌ است؛ به جز این موارد اگر سربازمعلم ازدواج کرده باشد، کمک هزینه عائله‌مندی دارد و اگر فرزند داشته باشد، کمک هزینه اولاد دارد. همچنین در سال باید کمک هزینه لباس  و خوراک هم بدهیم که سرجمع حساب کنیم حدود 600 تا 650 هزار تومان برای آموزش و پرورش هزینه دارد.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه در شهر تهران اصلاً سرباز معلم نمی‌گیریم، افزود: سیاست آموزش و پرورش برای جذب سربازمعلم در مناطق محروم و کمترتوسعه یافته است یعنی در آن جایی که آموزش و پرورش امکان فرستادن نیروی رسمی ندارد.

وی با بیان اینکه بیش‌ترین نیروی سربازمعلم در استان سیستان و بلوچستان است، اظهار داشت: حدود 700 نیروی سربازمعلم فقط در استان سیستان و بلوچستان داریم و این هم بر اساس نیازی است که استان‌ها اعلام می‌کنند یعنی استان‌ها، نیازشان را به ما اعلام می‌کنند و ما هم با توجه به درخواست استان‌ها و آن رشته تحصیلی و شغلی که نیاز دارند، با ستاد کل مطرح می‌کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا بحران‌سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
بازداشت رئیس یک اداره در ادامه پرونده فساد مالی رباط‌کریم
بازگشت ۹۰ درصد اینترنت بین‌الملل به حالت قبل
یمنی که قرار نبود حریف سعودی‌ها شود، هیبتشان را در هم شکست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top