تاریخ انتشار: 14 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2351

ضرغامی: برای ماندن شرط ندارم

این انتخاب و تصمیم گیری با رهبر معظم انقلاب اسلامی است و من فکر می‌کنم بعضی از گمانه زنی‌ها و شایعات، اگر از یک حدی فراتر برود، به نوعی دخالت در جایگاهی باشد که در این مورد تصمیم گیری می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران:رئیس سازمان صداوسیما گفت: انتخاب و تصمیم‌گیری درباره رفتن یا ماندن من با رهبر معظم انقلاب است و هیچ شرط و شروطی با فرد دیگری گذاشته نشده است.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس، سیدعزت‌الله ضرغامی شب گذشته در حاشیه اختتامیه اجلاس رادیو و تلویزیون‌های اسلامی پیرامون ابقاء یا رفتنش از سمت ریاست سازمان صدا و سیما در جمع خبرنگاران گفت:پاسخ این سوال را قبلا داده‌ام و اگر به آرشیو خبرگزاری (فارس) مراجعه کنید آن را می بینید، این بار هم همان پاسخ قبلی را دارم.

وی افزود: این انتخاب و تصمیم گیری با رهبر معظم انقلاب اسلامی است و من فکر می‌کنم بعضی از گمانه زنی‌ها و شایعات، اگر از یک حدی فراتر برود، به نوعی دخالت در جایگاهی باشد که در این مورد تصمیم گیری می‌کند.

ضرغامی در پاسخ به این سوال که آیا تائید می کنید برای ماندن‌تان در این سمت شرطهایی مطرح شده است؟، تصریح کرد: همه این‌ها تکذیب می‌شود و هیچ شرط و شروطی با کسی گذاشته نشده است. مسیر حرکت رسانه ملی بر اساسی افق رسانه و عملکرد 5 سال گذشته است که با توجه به شرایط نوین در حال جمع بندی نهایی هستیم.

* معاونت‌های مختلف سازمان در چارچوب جدید راهبردهای 5 سال آینده توجیه شده‌اند
وی ادامه داد:خوشبختانه در طول دو ماه گذشته معاونت های مختلف سازمان در چارچوب جدید راهبردهای 5 سال آینده توجیه شده‌اند و برنامه‌های خود را ارائه کرده‌اند و جلسات مستقل با معاونت‌ها گذاشته شده و افق کار معاونت‌های مختلف آماده شده است.

رئیس سازمان صدا و سیما در ادامه اظهار داشت: ما طی دو هفته آینده سمینار و نشست 3 روزه‌ای با حضور تمام معاونان سازمان برای جمع بندی نهایی رویکردها و اقدامات مهم و راه کارهایی که بر اساس استراتژی های تعیین شده امروز که برای 5 سال دوم مشخص شده‌اند، خواهیم داشت و این جمع بندی مبنای فعالیت 5 سال آینده صدا و سیما خواهد بود.

ضرغامی در ادامه از آغاز تحولات جدید در بخش برون مرزی سازمان صدا و سیما خبر داد و تاکید کرد: در بخش حوزه برون مرزی و تحولات وسیعی که در این حوزه در سطح جهانی شاهد هستیم، باعث خواهد شد نگاه ما به برون مرزی متفاوت و متحول شده باشد.

وی در ادامه درباره اهداف تاسیس اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی نیز گفت: خوشبختانه در طول سال‌های اخیر جایگاه اسلام و جامعه بزرگ مسلمین بیش از گذشته در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است و در وهله اول میلیاردها انسان روی کره زمین علاقه مندند که بدانند اسلام که این قدر مایه تحولات عظیم در حوزه انسانی، فطری و اجتماعی شده، چگونه دینی است و با چه مرامی توانسته این تحولات بزرگ را در جامعه اسلامی ایجاد کند؟

وی افزود: ضمن اینکه در کشورهای اسلامی، دین اسلام به عنوان وجه مشترک مهم ترین انگیزه به شمار می‌رود و به طور طبیعی اقتضاء می‌کند که همکاری صمیمانه ای با یکدیگر داشته باشند و با یک هم افزایی مناسب و همکاری علمی و رسانه‌ای تولیدات و برنامه های مشترک و تاثیرگذاری مشترکی در فضای کشورهای اسلامی داشته باشند.

رئیس سازمان صداو سیما اظهار داشت: خوشبختانه با همین نگاه اتحادیه شکل گرفت و در دو یا سه سالی که از تاسیسش می گذرد، با تجربه ای که من نسبت به اتحادیه های مشابه که با انگیزه های دیگری در سطح جهانی ده ها سال است که ایجاد شده اند دارم، از طراوت، شادابی و کارآمدی بیشتری برخوردار شده و اعضاء همکاری خوبی با یکدیگر دارند و در مورد تولیدات و تبادل تولیدات و برنامه ریزی برای انجام تولیدات مشترک و همکاری برای در اختیار دادن امکانات متقابل برای فعالیت‌های مشترک نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده و از سال قبل که مقایسه می‌کنم، شاهد پیشرفت قابل توجهی در این زمینه هستیم.

وی در ادامه گفت: به ویژه در بازار فیلمی که امسال برگزار شد، نمونه تولیدات و آثار خوبی ارائه شده و پیشرفت خوبی انجام شده و همانطور که اشاره کردم، اگر برنامه‌ریزی خوبی به لحاظ تشکیلاتی صورت بگیرد و ذائقه‌سازی خوبی در رسانه‌های هم‌سو در کشورهای مسلمان انجام بگیرد ما هر روز شاهد ارتقای هرچه بیشتر برنامه‌های این شبکه‌ها خواهیم بود.

ضرغامی در پاسخ به این سوال که رویکرد این اتحادیه سیاسی خواهد بود یا فرهنگی نیز گفت: با توجه به نیاز مردم، قطعا حوزه های اجتماعی و فرهنگی از تاثیرگذاری بالاتری برخوردار هستند و در واقع مردم نیازمند این حوزه هستند. قاعدتا در نگرش اسلامی حوزه سیاست از حوزه فرهنگ، مسائل اجتماعی و دیانت جدا نیست و من فکر می‌کنم اگر سرمایه‌گذاری در همین حوزه انجام بگیرد، تاثیرات گسترده ای خواهد داشت و ما نباید از همکاری‌های خبری و سیاسی بین این کشورها هم غافل باشیم. ضمن این که ما همکاری خوبی با اتحادیه داریم و همکاری ما واقعی است و مهم نیست که صدا و سیما راسا وارد مراحل برگزاری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
زلنسکی: یا دنبال سلاح اتمی می‌رویم یا ...
حرف‌های جالب حامد بهداد درباره دوران دانشجویی اش
واکنش فرهاد مجیدی به سرمربی جدید استقلال
حملات سنگین موشکی حزب الله به عکا
راهکار جدید بریکس برای دلار زدایی تحقق می‌یابد؟
داتیس پرو؛ مرجع اخبار و آموزش‌های تکنولوژی و فناوری اطلاعات
بررسی مزایا و معایب استفاده از فویل آلومینیوم در خانه
نصرتی ، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top