تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/02/24 - 21:54
کد خبر: 235220

عارف: قرار بود مباحث کارشناسی لیست امید به بیرون درز نکند

عارف با بیان اینکه با مکانیزم مشخص لیست شوراها بسته شد خاطرنشان کرد: با رای‌گیری این لیست تهیه شد و خواهش داریم مسیری که با وحدت طی شد باید ادامه پیدا کند، ما نمی‌خواهیم از شکستهایی که قبلا به خاطر آنها ضربه خورده‌ایم یاد کنیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: قرار بود مباحث کارشناسی به بیرون درز نکند که متاسفانه این اتفاق افتاد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه (24اردیبهشت ماه 96) در گردهمایی استادان دانشگاه‌ها و مراکز فنی طی سخنانی، اظهار داشت: مردم درک و شعورشان بالاست، انقلاب و نظام را دوست دارند و میدانند خدمتگذار اصلی چه کسانی هستند و ما مطمئن هستیم با برنامه ای که دولت دارد مطالبات دانشجویان را پاسخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه شوراهای اسلامی دستاورد دولت اصلاحات است افزود: ما به این جایگاه شوراها اعتقاد داریم و پیش بینی می‌شد از آنها استقبال شود.

رئیس فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه یکی از مشکلات پیش رو بستن لیست ها بود اظهار داشت: کمیته کارشناسی که وظیفه آن غربالگری بود مسئول تهیه و جمع بندی لیست شد و شاخص های متفاوتی برای آن مشخص شده بود.

عارف اضافه کرد: از میان 600نفر شرکت کننده برای حضور در لیست اصلاحات 150نفر انتخاب شدند که آن را عده ای انتخاب نهایی و حق خود تلقی کردند.

وی افزود: قرار بود مباحث کارشناسی به بیرون درز نکند که متاسفانه این اتفاق افتاد؛ کسی که فکر میکرد نفر 19 لیست است حتما در لیست قرار میگیرد اما مولفه های خاص و تخصصی در این میان مد نظر بود.

رئیس فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: قرار بود 30 درصد زنان و 3.درصد جوانان حتما در لیست قرار بگیرند.

عارف با بیان اینکه از خود کاندیداها برای لیست کمک گرفتیم خاطرنشان کرد: مثلا یک نفر حقوقدان را برای این لیست کافی می‌دانستیم. لذا چون گزینش کار مشکلی بود خود شورای عالی تصمیم گرفت و همه هم صورت جلسه کردند که ما چنین کاری نمی‌کنیم چرا که انتخاب یک نفر شاخص برای قرار گرفتن در لیست کار بسیار سختی بود.

وی افزود: این انتخاب انجام نشد لذا کمیته هفت نفره این کار را بر عهده گرفت و راهی جز رای گیری نداشتیم.

رئیس فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: یکی از بهترین چهره هایی که اعتقاد داشتم بهترین نیرو برای شورای شهر است فقط یک رای آورد که آن هم رای من بود.

عارف با بیان اینکه با مکانیزم مشخص لیست شوراها بسته شد خاطرنشان کرد: با رای‌گیری این لیست تهیه شد و خواهش داریم مسیری که با وحدت طی شد باید ادامه پیدا کند، ما نمی‌خواهیم از شکستهایی که قبلا به خاطر آنها ضربه خورده‌ایم یاد کنیم.

وی افزود: خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات رئیس کارگروه یعنی موسوی لاری را قبول دارد؛ امروز خاتمی با قیام خود خواست به روحانی رای بدهند و به زودی موضع خود را درباره لیست امید تهران و استانها اعلام خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top