تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/02/28 - 20:36
کد خبر: 235610

محمودی‌ شاه‌نشین مطرح کرد

احتمال لغو انتخابات الکترونیکی شوراها در سراسر کشور

رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها از احتمال بالای لغو برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در کشور خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها از احتمال بالای لغو برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، محمد محمودی شاه‌نشین رئیس هیئت مرکزی  نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در گفتگو یی از احتمال لغو برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیکی در کل کشور خبر داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه براساس بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که  دستگاه‌های اخذ رای الکترونیکی سالم و قابل اعتماد در بسیاری از نقاط کشور  به اندازه کافی وجود ندارد.

محمودی شاه‌نشین تاکید کرد: اکنون قرار است، طی جلسه‌ای با بررسی تمامی مدارک و گزارشات در مورد لغو برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی شوراها در کشور تصمیم‌گیری نهایی صورت بگیرد.

رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها اظهار داشت: اطمینان کامل از جوابگو بودن دستگاه‌های اخذ رای الکترونیکی تاکنون حاصل نشده و اگر به این نتیجه برسیم که این دستگاه‌ها در سایر استان‌ها همانند تهران دچار مشکل هستند، اجازه برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیکی را نخواهیم داد.

وی با بیان اینکه در گذشته تذکر لازم برای تجهیز تمهیدات برگزاری انتخابات به صورت دستی داده شده بود، تصریح کرد: وزارت کشور بر خلاف توافقات اولیه به میزان کافی دستگاه‌های سالم در نظر نگرفته و بعضا برای برخی شهرها به صورت معیوب، تعداد کم یا جا به جا ارسال کرده است.

محمودی‌شاه‌نشین خاطرنشان کرد: براین اساس تا دو ساعت دیگر تصمیم‌گیری نهایی در مورد برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیکی اتخاذ می‌شود اما مردم نگران نباشند با لغو برگزاری انتخابات الکترونیکی همانند گذشته این امر به صورت دستی انجام خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top