تاریخ انتشار: شنبه 1396/02/30 - 18:31
کد خبر: 235770

زیدان: قهرمانی در لالیگا خیلی سخت است

سرمربی کهکشانی‌ها می‌گوید تیمش به لحاظ روحی و روانی آماده بازی فردا شب برابر مالاگا است.

خبرنامه دانشجویان ایران: سرمربی کهکشانی‌ها می‌گوید تیمش به لحاظ روحی و روانی آماده بازی فردا شب برابر مالاگا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، زین‌الدین زیدان که تیمش در صورت کسب حتی یک تساوی در بازی فردا شب (یکشنبه) برابر مالاگا در هفته پایانی لالیگا، فاتح این رقابت‌ها خواهد شد، با حضور در کنفرانس خبری گفت: سرنوشت قهرمانی همچنان در دست خودمان است که این خیلی مهم است. برای این بازی خودمان را به خوبی آماده کرده‌ایم و همه بازیکنان به لحاظ فیزیکی در شرایط خیلی خوبی به سر می‌برند. فردا شب هم بهترین بازی‌مان را به منظور قهرمانی انجام می‌دهیم.

وی در ادامه اظهار داشت: چیزی برای ما عوض نخواهد شد و ایده همان ارائه بازی با صد درصد توان است، درست همان کاری که همیشه می‌کنیم چون این ویژگی در DNA این تیم و این باشگاه است. به بازیکنانم گفتم که هنوز هیچ چیزی نبرده‌ایم و یک بازی دیگر در پیش داریم، پس باید با تمرکز کافی بهترین بازی‌مان را به نمایش بگذاریم.

رئال مادرید فردا می‌تواند بعد از پنج سال فاتح لالیگا شود. زیرو در این ارتباط گفت: به خوبی به دشواری قهرمانی در لالیگا واقف هستیم. قهرمانی در این لیگ خیلی سخت است. 38 بازی در طول فصل باید در این رقابت‌ها انجام داد که هیچکدام آسان نیستند و باید در هر بازی نشان دهید که به دنبال قهرمانی هستید و سخت تلاش کنید.

زیدان تصریح کرد: اکنون هم با شایستگی در جایگاهی هستیم که در آن قرار داریم. در حال حاضر صدرنشین هستیم و می‌خواهیم که در هفته پایانی هم همانجا بمانیم که البته دشوارترین بازی‌مان هم است. در بازی با سویا و سلتاویگو دشواری‌های بود، اما با تمرکز بالایی به هدف‌مان در آن دو بازی رسیدیم.

هافبک پیشین رئالی‌ها خاطرنشان کرد: مهمترین چیز این است که تمامی بازیکنانم در راه رسیدن تیم به قهرمانی سهیم بوده باشند. همانطور که پیش از این گفتم، من ترکیبی از بازیکنان فوق‌العاده را در اختیار دارم و می‌خواهم تک‌تک آنها حس کنند که برای رئال مادرید مهم هستند. وقتی در طول فصل 60 بازی انجام می‌دهید، این ممکن است بازیکنان را به لحاظ فیزیکی در شرایط دشواری قرار دهد، اما ما با روحیه و قدرت فیزیکی فوق‌العاده‌ای پا به بازی پایانی خود می‌گذاریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top