تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/03/01 - 10:44
کد خبر: 235953

معوقات بانکی 100 هزار میلیارد تومان است

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه نسبت رشد معوقات بانکی از 14.7 درصد به 10 درصد کاهش یافته است، گفت: میزان معوقات بانکی 100 هزار میلیارد تومان است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه نسبت رشد معوقات بانکی از 14.7 درصد به 10 درصد کاهش یافته است، گفت: میزان معوقات بانکی 100 هزار میلیارد تومان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سؤال که بازار اوراق بدهی ارزی چه زمانی راه‌اندازی می‌شود، اظهار داشت: این سؤال مقداری مبهم است چرا که یک زمانی است که ممکن است ایران تصمیم بگیرد منابعی را از بازارهای بین‌المللی رِیز کند. آن زمان باید اوراقی را در بازارهای بین‌المللی منتشر کند لذا ما باید در شرایطی به سمت این کار برویم که بتوانیم اولاً اطمینان داشته باشیم که منابع مناسبی وجود داشته باشد که به سمت ما می‌آیند؛ ثانیاً با توجه به رتبه بازارهای بین‌ المللی زمانی ابلاغ کنیم که رتبه ما از نظر ریسک پایین آمده باشد.

وی در ادامه افزود: رتبه ما در گذشته 4 بود و قبل از برجام رتبه ما به 7 رسیده بو د یعنی هزینه تسهیلاتی که می‌گیریم و رِیز می‌کنیم بالا بوده است که در اولین اقدامی که صورت دادیم به رتبه 6 رسیدیم و انتظار ما این است که به رتبه 4 برگردیم زیرا در آن رتبه نرخ‌ها مناسب‌تر می‌شود و رتبه پایین‌تر ریسک پایین‌تر را به همراه خواهد داشت و در این صورت می‌توان منابع بیشتری را به سمت ما هدایت کند.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سؤال که میزان معوقات بانکی در پایان سال 95 به چه عددی رسید، گفت: با توجه به اقداماتی که انجام شد و هماهنگی‌هایی که با دستگاه قضا ایجاد کردیم و کارگروه ویژه فرادستگاهی که در بانک مرکزی شکل گرفت دارای آثار مثبتی در این زمینه بود و نسبت افزایش معوقات بانکی از 14.7 درصد در ابتدای این دولت به 10 درصد در پایان سال 95 رسید که تقریباً می‌توان گفت میزان معوقات بانکی به 100 هزار میلیارد تومان رسید و در نظر داریم در سال جاری این رقم را تا میزان 10 درصد کاهش دهیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top