تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/03/03 - 14:57
کد خبر: 236244

در حمایت از شیعیان بحرین صورت گرفت؛

در خواست دانشجویان برای تجمع مقابل سازمان ملل در اعتراض به حصر شیخ عیسی قاسم

در خواست دانشجویان برای تجمع مقابل سازمان ملل در اعتراض به حصر شیخ عیسی قاسم

در طول این دولت سخت‌ترین فشارها به مسلمانان جهان وارد شد، از بحرین و عربستان و نیجریه و سوریه و یمن، تا آذربایجان و تاجیکستان و میانمار و... اما دستگاه ضعیف و منفعل دیپلماسی در هیچ کدام از موارد اقدام درخور و مؤثری انجام نداده، که این خود موجب دلسردی و بدبینی مسلمانان نسبت به انقلاب اسلامی و دولت مستقر شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: شورای تبیین مواضع دانشجویی جهت برگزاری تجمع مسالمت آمیز در مقابل سازمان ملل متحد در تهران اطلاعیه ای را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این اطلاعیه آمده است: حال که جوانان بحرینی به راحتی اعدام و شکنجه می‌شوند، حال که مقابله و برخوردهای کثیف رژیم ملعون آل خلیفه به حدی رسیده است که رهبر آزاده، دلسوز، غیر مسلح و مردمی بحرین حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم با دلایل غیر قابل قبول محاکمه گردیده و با جسارت هر چه تمام‌تر به منزل ایشان تعرض گردیده شده است؛ آیا نبایستی علیه اقدامات دردآور این رژیم واکنشی نشان داد؟

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
من سمع رجلا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم

جمهوری اسلامی ایران با شعار حمایت از مظلومان در برابر ظالمان عالم تشکیل گردید و همواره حمایت از مظلومان سرتاسر جهان در برابر مستکبران بین المللی را وظیفه خود دانسته و دراین مسیر از هیچ توانی مضایقه نکرده است؛ این حمایت نه تنها امری اسلامی که امری انسانی است. امام خمینی(ره) دفاع از مظلوم در برابر زورگویان عالم را واجب و ضروری دانسته و خود را مدافع حقوق همه انسان‌ها می‌داند؛ حال این مظلوم چه در پاریس باشد یا بحرین فرقی نمی‌کند.

امروز و پس از گذشت سالیان درازی از انقلاب اسلامی ایران، کشورهای منطقه و آزادگان جهان به تبعیت و الگوگیری از مبارزات انقلاب اسلامی با مستکبران جهانی دست به جنبش‌های آزادی‌خواهانه و ظلم‌ستیزانه در راستای تحقق اهداف اسلامی، ملی و مردمی خویش زده‌اند. کشورهای فلسطین، یمن، نیجریه، مصر، سوریه، لبنان و بحرین و دیگر کشورها در این سال‌ها درگیر مبارزه و دادخواهی در برابر زورگویان جهانی می‌باشند که به پشتوانه مردم و در جهت استقلال و رهایی از یوغ ستمگران تا پای جان از آرما‌‌ها و رهایی از ظلم‌ها تلاش می‌کنند. هرچند که قدرت‌های بین المللی و مستکبران همواره از ترس فروپاشی قدرت پوشالی خود این حرکت‌ها را با شدیدترین واکنش‌ها و با کشتار هزاران زن و کودک سرکوب کرده‌اند و رهبران الهی آنها را به شهادت رسانده و بازداشت نموده‌اند، اما این حرکت‌های مردمی روز به روز مستحکم‌تر و با اراده مضاعف به مسیر خود ادامه داده است.

حال که جوانان بحرینی به راحتی اعدام و شکنجه می‌شوند، حال که مقابله و برخوردهای کثیف رژیم ملعون آل خلیفه به حدی رسیده است که رهبر آزاده، دلسوز، غیر مسلح و مردمی بحرین حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم با دلایل غیر قابل قبول محاکمه گردیده و با جسارت هر چه تمام‌تر به منزل ایشان تعرض گردیده شده است؛ آیا نبایستی علیه اقدامات دردآور این رژیم واکنشی نشان داد؟

  قطعا سکوت در برابر این اقدام، سرنوشتی جز آنچه برای شیخ زاکزاکی در نیجریه و شیخ نمر در حجاز به بار آورد برای این شیخ جلیل القدر نیز رخ نخواهد داد. از همین رو جنبش دانشجویی به نمایندگی از مردم ایران و تمامی مظلومان عالم که چشم به انقلاب اسلامی دوخته‌اند، از دولت و‌ وزارت خارجه مطالبه می‌کند تا سریعا و با موضعی مقتدرانه و انقلابی نسبت به مظلومیت‌های برادران‌مان در بحرین واکنش درخور و انقلابی نشان داده و هرچه سریعتر پیگیر وضعیت رهبر معنوی بحرین حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم شود.

از سویی دیگر جنبش دانشجویی این اقدام را بی‌ارتباط با سفر رئیس جمهور منفور آمریکا به منطقه نمی‌داند. سران عرب نیز باید بدانند این هم پیالگی با آمریکا و اسرائیل مایه ننگ عربستان و بحرین و مصر و امارات خواهد بود. دولت جمهوری اسلامی بداند در صورت مقابله جدی با این تعاملات بایستی شاهد اتفاقات دیگر در لبنان و غزه و یمن و دیگر کشورهای منطقه باشد. قطعا این برخورد قاطعانه با توهم فشارهای ایمیلی و توییتری از سوی مسئولان امر محقق نخواهد شد و اقدام عزتمندانه را می‌طلبد.

در طول این دولت سخت‌ترین فشارها به مسلمانان جهان وارد شد، از بحرین و عربستان و نیجریه و سوریه و یمن، تا آذربایجان و تاجیکستان و میانمار و... اما دستگاه ضعیف و منفعل دیپلماسی در هیچ کدام از موارد اقدام درخور و مؤثری انجام نداده، که این خود موجب دلسردی و بدبینی مسلمانان نسبت به انقلاب اسلامی و دولت مستقر شده است.

دولت نه تنها خود اقدام موثری انجام نمی‌دهد، بلکه مانع اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان می‌گردد. در طول این دولت بارها برای دفاع از منافع ملت ایران یا سایر ملت‌های مسلمان درخواست تجمع مسالمت آمیز داه شده که هر بار یا با آن مخالف شده یا ساعاتی قبل از برگزاری تجمع، مجوز را باطل کرده‌اند.

در نهایت، شورای تبیین مواضع دانشجویی به نشانه اعتراض علیه این اقدام ضد حقوق بشری و در راستای حمایت از مظلومان،، خواستار مجوز تجمع مسالمت آمیز مقابل نمایندگی سازمان ملل جهت رساندن صدای مظلومیت مردم بحرین به گوش جهانیان می‌باشد

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اهمیت انتخاب یک قالیشویی مجرب
اسکن سه بعدی قطعات صنعتی؛ مسیر سریع‌تر صنایع برای بازطراحی، تولید و نوآوری
سوله دست دوم - صفر تا صد ساخت سوله های دست دوم با رباط فولاد غرب
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top