تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/03/08 - 16:41
کد خبر: 236734

آمریکایی‌ها به موقع سر «گاو» را می‌بُرند

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها عربستان سعودی را می‌دوشند و به موقع هم سرش را می‌بُرند و از گوشت آن استفاده می‌کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها عربستان سعودی را می‌دوشند و به موقع هم سرش را می‌بُرند و از گوشت آن استفاده می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، منصور حقیقت پور با اشاره به خرید تسلیحات نظامی عربستان از آمریکا به ارزش 110 میلیارد دلار در جریان سفر اخیر دونالد ترامپ به عربستان، اظهار کرد: محمدرضا پهلوی و صدام هم زرادخانه‌های مملو از سلاح‌های پیشرفته داشتند، اما آیا توانستند در برابر اراده مردم کاری از پیش ببرند؟ صدام برای اشغال خرمشهر بیش از هزار و 200 تانک را وارد عمل کرد درحالیکه اگر تمام توان دفاعی ما در آن زمان بسیج می‌شد نمی‌توانست این همه نیرو و امکانات را وارد میدان کند.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم افزود: ما باید از این منظر خوشحال باشیم که عربستانی‌ها سلاح‌های پیشرفته خریداری می‌کنند چرا که اگر در آینده خطایی از سوی سعودی‌ها در مورد ایران سر بزند این سلاح‌ها به غنیمت ما در می‌آیند؛ مگر ما سلاح‌های زرهی صدام را نگرفتیم؟ مگر تیپ‌ها و لشکر‌های زرهی سپاه با زرادخانه‌های آقای صدام تجهیز نشد؟ ما آن زمان توپخانه‌های عراق را می‌گرفتیم، جهت آن‌ها را عوض می‌کردیم و خود بعثی‌ها را می‌زدیم.

حقیقت پور در ادامه با بیان اینکه عروس میدان نبرد، آن نیروی پیاده‌ای است که باید جانش را در دستش بگیرد، گفت: آیا با مزدور سودانی و پاکستانی و بنگلادشی که عربستانی‌ها در اختیار دارند، می‌توان کشور آزاد کرد؟

وی با بیان اینکه دوران لشکرکشی و توسعه کالبدی کشور‌ها با تکیه بر سلاح دیگر به اتمام رسیده است، یادآور شد: شوروی سابق و یوگسلاوی با آن همه تسلیحات و تجهیزات نظامی، سرانجام نتوانستند جلوی فروپاشی خود را بگیرند، اما رژیم حاکم بر حجاز به خاطر مرتجع بودنش، گمان می‌کند این سلاح است که برای آن‌ها خواهد جنگید.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه آمریکایی‌ها در حال دوشیدن گاو هستند و همه می‌دانند که گاو یک حیوان جنگی نیست، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها عربستان سعودی را می‌دوشند و به موقع هم سرش را می‌بُرند و از گوشت آن استفاده می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top