تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/03/10 - 23:54
کد خبر: 236963

کاهش ساعت کاری دانشگاه آزاد در ماه رمضان

ساعات کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با هدف بهره مندی بیشتر آنها از ایام ماه رمضان و مواهب و فضایل این ماه در تمامی واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه یک ساعت کاهش یافت.

خبرنامه دانشجویان ایران: ساعات کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با هدف بهره مندی بیشتر آنها از ایام ماه رمضان و مواهب و فضایل این ماه در تمامی واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه یک ساعت کاهش یافت.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علی‌محمد نوریان در دویست و دهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد با اشاره به وقوع قیام تاریخی و خونین ۱۵ خرداد در اعتراض به دستگیری امام راحل و ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی در این ماه، گفت: نباید از درسهای واقعه ۱۵ خرداد ۴۲ غافل شویم، قیامی که به خاطر روشنگری‌های امام راحل از رژیم شاه به وقوع پیوست.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با دعوت از تک تک خانواده بزرگ و منسجم دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور یکپارچه و پرشور خود در مراسم ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار داشت: حضور در مراسم و تجدید میثاق با آرمانهای آن عزیز سفر کرده، گامی برای اقتدار و عزت ایران اسلامی است.

در ادامه این جلسه، در راستای ارتقا کیفیت و یکپارچه سازی برنامه ها و استراتژی های دانشگاه، برنامه راهبردی حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی، دانشجویی، فرهنگی، پزشکی و ورزشی که مصوب شورای این دانشگاه است مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با توجه به اسناد بالادستی، نقشه جامع کشور و استراتژی ها ۹ گانه مدیریت جدید دانشگاه مورد بازنگری قرار گیرد.

کاهش ساعت کاری دانشگاه آزاد در ماه رمضان

همچنین پیرو بخشنامه قبلی مبنی بر کاهش ساعات کاری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با هدف بهره مندی بیشتر همکاران از ایام ماه رمضان و مواهب و فضایل این ماه مقرر شد ساعت اداری تمامی واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه یک ساعت کاهش یابد.

در این جلسه به منظور تسهیل در امور و مکانیزه کردن فرآیندهای دانشگاه در قالب یک سیستم جامع، مصوب شد دفتر فناوری اطلاعات با همان ساختار زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه به فعالیت خود ادامه دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top