تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/03/14 - 22:35
کد خبر: 237272

هشدار رایس به ماجراجویی‌های ترامپ

این اظهارات مشاور سابق امنیت ملی آمریکا بعد از آن مطرح شد که ترامپ روز گذشته (شنبه) در واکنش به اقدام دادگاه های آمریکا در تعلیق اجرای فرمان اجرایی اش در منع ورود مسلمانان به آمریکا، اعلام کرد که: دادگاه های آمریکا باید حقوق ما را برای پاسخگویی به حمله تروریستی مرگبار در لندن پس بدهند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مشاور سابق امنیت ملی آمریکا درباره اصرار ترامپ برای اجرای ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا هشدار داد و تاکید کرد این ایده ترامپ، یک ماجراجویی اشتباه در عرصه دیپلماتیک به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تسنیم، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی آمریکا در زمان ریاست «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری «ای بی سی نیوز»، تاکید کرد که دلیلی وجود ندارد که نشان دهد ممنوعیت سفر ارائه شده توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و ممانعت از فرود مسلمانان به آمریکا، کشور را امن تر کند و همین عدم وجود مدرک، یکی از دلایل اصلی تردید دادگاه های آمریکا در اجرای ممنوعیت مسافرتی پیشنهادی ترامپ است.

رایس در ادامه مصاحبه خود درباره منزوی کردن مسلمانان هشدار داد و با اشاره به اینکه ایده ترامپ تاثیری روی امنیت آمریکایی ها ندارد، گفت: من فکر می کنم که بد نام و منزوی کردن مسلمانان از کشورهای خاص و به طور کل مسلمانان، یک خطر بسیار جدی محسوب می شود و ما با این کار، بسیاری از جوامع در آمریکا را که به بیشتر از همه به همکاری آنها برای شناسایی و مهار حملات افراط گرایان وطنی نیاز داریم، از خود بیزار و ناراضی می کنیم.

رایس گفت که اجرای ممنوعیت مسافرتی منجر می شود که آمریکا در سطح خارجی آسیب ببیند و این ایده، یکی دیگر از ماجراجویی های اشتباه دیپلماتیک ترامپ است.

سوزان رایس در اشاره به سایر اشتباهات دیپلماتیک ترامپ، به نشست اخیر رئیس جمهور آمریکا با اعضای ناتو و کنفرانس گروه 7 در ایتالیا اشاره کرد.

این اظهارات مشاور سابق امنیت ملی آمریکا بعد از آن مطرح شد که ترامپ روز گذشته (شنبه) در واکنش به اقدام دادگاه های آمریکا در تعلیق اجرای فرمان اجرایی اش در منع ورود مسلمانان به آمریکا، اعلام کرد که: دادگاه های آمریکا باید حقوق ما را برای پاسخگویی به حمله تروریستی مرگبار در لندن پس بدهند.

ترامپ بعد از وقوع حملات تروریستی شب گذشته در لندن، در توئیت خود نوشت که آمریکا به یک ممنوعیت مسافرتی به عنوان سطح عالی اقدامات امنیتی نیاز دارد.

رایس در ادامه مصاحبه خود تاکید کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره عدم دخالت مسکو در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا دروغ می گوید.

رایس گفت: حقیقت این است که همانطور که تمام آژانس های اطلاعاتی ما نیز با اطمینان کامل تائید کرده اند، دولت روسیه در عالی ترین سطح در پشت پرده تلاش بسیار بی سابقه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری 2016 ما بوده است.

این مقام سابق آمریکایی با اشاره به تبانی احتمالی ستاد انتخاباتی ترامپ با مسکو گفت مردم باید بدانند که آیا مدرکی وجود دارد که نشان دهد کسانی از سمت آمریکا نیز دخالت روسیه در انتخابات را تسهیل کرده اند یا خیر.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top