تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/03/28 - 12:19
کد خبر: 238448

محاکمه روزنامه گل و شهروند

دادگاه رسیدگی به پرونده‌ سردبیر روزنامه‌ ورزشی گل و مدیر مسئول روزنامه شهروند، امروز (یکشنبه) برگزار شد که هیئت منصفه مطبوعات استان تهران، متهمان را در عناوین اتهامی انتسابی مجرم نشناختند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  دادگاه رسیدگی به پرونده‌ سردبیر روزنامه‌ ورزشی گل و مدیر مسئول روزنامه شهروند، امروز (یکشنبه) برگزار شد که هیئت منصفه مطبوعات استان تهران، متهمان را در عناوین اتهامی انتسابی مجرم نشناختند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، دادگاه رسیدگی به پرونده‌ سردبیر روزنامه‌ ورزشی گل و مدیر مسئول شهروند، صبح امروز (یکشنبه) 28 خرداد 96 در شعبه نهم دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی کشکولی و با حضور اعضای هیئت منصفه مطبوعات استان تهران برگزار شد.

پرونده سردبیر روزنامه گل با شکایت فیروز کریمی یکی از مربیان فوتبال و به اتهام نشر مطالب خلاف واقع به قصد تشویش اذهان عمومی و اضرار به غیر تشکیل شده بود که هیئت منصفه مطبوعات پس از استماع شکایت شاکی و دفاعیات متهم، سردبیر گل را مجرم نشناخت.

پرونده مدیر مسئول روزنامه شهروند نیز با شکایت سازمان زندان‌ها و به اتهام درج مطالب خلاف واقع تشکیل شده بود که در این مورد نیز هیئت منصفه مطبوعات، متهم را مجرم ندانست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top