تاریخ انتشار: شنبه 1396/04/10 - 10:40
کد خبر: 239561

منتظمی: عده‌ای در شرایط خاص پشت موشک‌های سپاه پنهان می‌شوند

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: عده‌ای همچنان درک نمی‌کنند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود. آنها وقتی دنبال لبخند کدخدا هستند به سپاه حمله می‌کنند ولی همان‌ها در شرایط خاص پشت موشک‌ها و سربازان سپاه پنهان می‌شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: عده‌ای همچنان درک نمی‌کنند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود. آنها وقتی دنبال لبخند کدخدا هستند به سپاه حمله می‌کنند ولی همان‌ها در شرایط خاص پشت موشک‌ها و سربازان سپاه پنهان می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نسیم، متین منتظمی دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با فارس، با اشاره به حمله‌های اخیر دولتمردان به سپاه برای ایجاد دوقطبی کاذب در کشور، گفت:  نقش سپاه پاسداران از ابتدای شکل گیری تا کنون در حفظ انقلاب اسلامی، سازندگی و محرومیت‌زدایی بر کسی پوشیده نیست ولی متاسفانه برخی از دولتمردان این روزها برای اینکه عملکرد نامناسب خود را بپوشانند سعی می‌کنند به سپاه حمله کنند.

منتظمی ادامه داد: اکثر پروژه‌های بزرگ و مهمی که آقایان با آن عکس یادگاری می‌گیرند توسط سپاه و به درخواست دولت‌های مختلف ساخته شده است و البته پول بسیاری از آنها نیز به سپاه پرداخته نشده است، حال بی انصافی نیست که با بخواهند پاسخ زحمات سپاه را اینگونه بدهند.

وی تاکید کرد: سپاه توانسته نقش و وظیفه خود را در دهه‌های مختلف بخوبی ایفا کند، در زمان تحریم‌ها سپاه به داد کشور رسید و اگر سپاه نبود تحریم‌ها به کشور آسیب می‌زد، امروز هم به خاطر وجود سپاه و سایر نیروهای مسلح کشور است که دشمنان جرات دست‌درازی به خاک این کشور را نمی‌کند.

منتظمی یادآور شد: عده‌ای همچنان درک نمی‌کنند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود. آنها
وقتی دنبال لبخند کدخدا هستند به سپاه حمله می‌کنند ولی همان‌ها در شرایط خاص پشت موشک‌ها و سربازان سپاه پنهان می‌شوند. این خوب نیست که برای رضایت کدخدا به سپاه حمله کنیم و در شرایط دشوار به سپاه پناه بیاوریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top