به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی طرفی* طی یادداشتی درباره مشکلات این روزهای مردم اهواز نوشت: مردم، که نقطه قوت شهرستان اهواز هستند وفاترین مردم اند. مردمی که امسال و سال های پیش در گرمای بالای ۵۰ درجه اهواز، مردم مظلوم فلسطین را فراموش نکردند و به ندای رهبرشان لبیک گفتند و حماسه آفریدند.
این مردم همان مردمی هستند که در گرد و غباری چندین برابر حالت استاندارد و در حالی که نفسشان بر نمی آمد در ۲۲ بهمن کاری کردند کارستان و به همگان نشان دادند علارغم اینکه هوا نداشتند ولی هوای انقلاب را داشتند .اما دیگر وضعیتی بالاتر از قرمز وجود ندارد وگرنه الان آن وضعیت، وضعیت اهواز بود در شدید ترین گرمای جهان ساعتی و نوبتی اهواز قطعی برق دارد، در این وضعیت که آب کارون را برای مصارف غیر از آشامیدنی به تاراج می برند، آب خوزستانی ها را می خواهند جیره بندی کنند!!! هنوز گزارش قابل دفاعی از آنچه را که برای جلوگیری از ریزگرد ها انجام شده است به دست مردم نرسیده است و مردم استان هر لحظه خود را برای مواجهه با این پدیده آماده می کنند.
عجبا که اگر یک چهارم این مشکلات را مثلا تهران داشت، صدا و سیما ۲۴ ساعته گزارش تهیه می کرد و هشتگ اهواز تنها نیست ترند شبکه های اجتماعی می شد و آن وقت مسئولین مربوطه را به مجلس می بردند و ازشان توضیحات می خواستند.
مردم استان از اشخاصی که در جایگاه مسئول نشسته اند انتظار پیگیری و بر طرف کردن مشکلات را دارند، اما جنبش دانشجویی باید به رسالت اصلی خود یعنی مطالبه گری از مسئولین تا رسیدگی به موضوع و برطرف شدن مشکلات استان ادامه دهد و درگیر شدن جنبش دانشجویی با مسائلی از جنس سیاست زدگی و تبدیل شدن تشکل ها به تشکل های دولتی سمی مهلک برای جریانات دانشجویی خواهد بود.

حال با توجه به وضعیت نا مناسب خوزستان انتظار می رود که آقایان دولتی به جای ایجاد حاشیه و دوقطبی های کاذب و متشنج کردن فضای کشور به فکر بر طرف شدن مشکلات بی شمار مردم خوزستان باشند، استانی زرخیز که در این آشفته بازار تعطیلی کارخانه های داخلی با خام فروشی نفتش عمده بودجه کشور را تامین می کند.
* مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز



