تاریخ انتشار: شنبه 1396/04/17 - 05:34
کد خبر: 240215

نامه انجمن اسلامی دانشگاه چمران به رئیس کمیسیون آموزش

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران به دلیل مشکلات مالی این دانشگاه نامه ای به رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی صادر کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران به دلیل مشکلات مالی این دانشگاه نامه ای به رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی صادر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن نامه به شرح ذیل است:

سلام علیکم

جناب آقای دکتر زاهدی
ریاست محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی

ضمن عرض ادب و احترام و آرزوی موفقیت باتوجه به اتفاقات دانشگاه شهید چمران اهواز لازم دانستم تا نکاتی را خدمتتان عرض نمایم، دانشگاه شهید چمران اهواز با 62 سال سابقه یکی از قدیمی ترین دانشگاه های کشور می باشد، دانشگاهی که در برهه های مختلف دین خود را به کشور ادا کرده است . چه در زمان انقلاب ، چه در زمان جنگ و چه بعد از انقلاب اسلامی.

در روزهای پر التهاب دفاع مقدس این دانشگاه مرکز آموزش دلاور مردانی بود که برای جنگ علیه دشمن قدّار آماده می شدند. روزهایی که مصطفی چمران برای آرامش کشور آرام و قرار نداشت.

دوران پر التهاب جنگ تمام شد، ولی دانشگاه شهید چمران اهواز همچون زمان جنگ از خیلی مسائل محروم است. یکی از مشکلاتی که همیشه گریبان گیر دانشگاه بوده، مسائل مالی است. مسئله ای که همیشه بوده و هست و دلیل اصلی اعتراض دانشجویان خانم خوابگاه حضرت معصومه (س) شد.

ما همانند نماینده ارسالی شما (دکتر محمود صادقی) نتیجه مشاهدات لحظه به لحظه مان را "سیاسی" نمی‌دانیم و بابت فرستادن یک نماینده سیاسی و کاملاً جناحی برای بررسی اعتراض کاملاً صنفی بسیار گله مندیم‌. اینکه عده ای بخواهند از یک اعتراض صنفی برداشت سیاسی خود را کنند، اوج بی اخلاقی است.

پس از بررسی همه مسائل دریافتیم در کنار کم کاری برخی مسئولان، مشکل مهم‌تری بنام بودجه هست که ظاهراً به دلیل پایه بودجه پایین می باشد، افزایش درصدی سالانه آن هم کفاف رفع مشکلات را نخواهد داشت.

لذا از حضورتان به عنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تقاضا دارم که نسبت به افزایش پایه بودجه دانشگاه شهید چمران اهواز اقدامات لازم را مبذول فرمایید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top