تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/05/01 - 04:40
کد خبر: 241549

گرمای شدید در راه است

معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت:طبق اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور خواهیم بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت:طبق اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور خواهیم بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محمدرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع ‏شرکت توانیر گفت :‏ یکی از علل افزایش مصرف برق در کشور، ورود بی‌رویه لوازم سرمایشی پر مصرف به کشور است و سهم این ‏وسایل در افزایش مصرف برق کشور بسیار است و باید از ورود این لوازم به کشور جلوگیری شود.

وی افزود: در صورت تداوم رشد مصرف برق، صنعت برق با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد شد و با ادامه این ‏روند،مشکلات عدیده ای در انتظار صنعت برق کشور است.

حقی فام گفت : در سال جاری هم ۱۸ درصد خاموشی ناشی از کسر تولید برق در کشور داشتیم و در این میان نقش وسایل غیر استاندارد بسیار مهم است که در دو استان تهران و آذربایجان استفاده شدند و صنعت برق کشور را درگیر کردند.اینها افزایش بار را به ما تحمیل کردند و ما موارد را منتقل کردیم و انتظار پیگیری داریم.

معاون هماهنگی توزیع ‏شرکت توانیر گفت :مصرف انرژی ما ۴.۵ برابر دنیاست و این بسیار نگران کننده است ما ۱۴ برابر ژاپن انرژی مصرف می کنیم و ۳۳درصد از مصرف کشور در بخش خانگی است. شاخص شدت انرژی هرچه بالاتر باشد یعنی ما استفاده مطلوبی از انرژی نداشته ایم .

وی ادامه داد: طبق اعلام سازمان هواشناسی قرار است طی روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش دما، بویژه در استان های جنوبی و ‏گرمسیر کشور باشیم. نیروگاههای ما در آماده باش کامل هستند اما اگر از پیک مصرف فراتر روند نیروگاهها با ضعف مواجه می شوند .در ۱۴ تیر با پیک مصرف ما چیزی حدود ۴۰۰ مگاوات خاموشی در استانهای مختلف داشتیم که میانگین یک ربع تا دوساعت خاموشی بود.

وی یادآوری کرد: معاون برق و انرژی وزارت نیرو روز گذشته اعلام کرد،  چنان که بنا باشد در سال آینده نیز شاهد چنین رشدی در ‏مصرف برق باشیم می بایست بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان جهت تأمین چنین مصرفی در صنعت برق سرمایه ‏گذاری کرد.

حقی فام گفت : یکی از راهکارهای تقویت صنعت برق کشور و افزایش تولید برق، سرمایه گذاری در بخش انرژی های نو، بویژه ‏انرژی خورشیدی، است و در این بخش نیز سرمایه ‏گذاریهایی انجام گرفته و پتانسیل و ظرفیت کشور در این بخش موجود است.

حقی فام گفت : پیک ما ۲ بعد از ظهر است و درخواست ما از مردم این است در ساعات پیک مصرف تا حد ممکن صرفه جویی کنندو از استفاده وسایل پر مصرف خودداری کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top