تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/05/01 - 08:51
کد خبر: 241556

ژن «عارف» سوژه شد

سخن آقازاده‌ای که خود را دارای ژن برتر دانسته است تبدیل به یک سوژه طنز در فضای مجازی شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخن آقازاده‌ای که خود را دارای ژن برتر دانسته است تبدیل به یک سوژه طنز در فضای مجازی شده است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از کیهان، پسر محمدرضا عارف، فعال سیاسی اصلاح‌طلب که به تجارت و سرمایه‌داری مشغول است، روز گذشته گفت: «توانایی‌هایم به دلیل ژن خون خوب پدر و مادرم بود!» این اظهارات بلافاصله تبدیل به یکی از سوژه‌های اصلی نزد کاربران فضای مجازی شد و هر کس بنا به ذوق خود، کنایه یا طنزی را درباره این حرف منتشر کرد.

امید مهدی‌نژاد، شاعر طنز، شعری را با عنوان «تقدیم به فرزند برومند دکتر عارف» سرود که در بخشی از آن آورده است: «باد و آب و هوا از آن شماست / ما در این خاک میهمان شما / نوش جان شما، چه قابل اگر / قاتق ماست روی نان شما».

کانال تلگرام «طنزیم» هم با اشاره به یکی از دلایل مضحک ارائه شده برای وقوع تقلب در انتخابات سال ۸۸ نوشته است: «این ژن خوب آپدیت شده همون نظریه داماد لرستانه دیگه.»

یکی از کاربران فضای مجازی نوشته است: «اونایی که میدان‌های مین رو پاکسازی کردن، اونایی که عملیات‌های پیچیده دفاع مقدس رو طراحی کردن، اونایی که نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کردن، اونایی که دشمن رو به خاک سیاه نشوندن، ندیدیم و نشنیدیم بگن ژنمون خوب بوده».
یک نفر هم نوشته است: «میدونی چرا زنگنه توی قرارداداش همیشه گند میزنه؟ آخه ژن خوب تو وجودش نیس؛ بیژنه».

دیگری هم عنوان کرده: «حالا از فردا واسه شرکت تو ‌مناقصه پروژه‌های بزرگ دولتی نتایج آزمایش خون و ژنتیک به لیست مدارک موردنیاز اضافه می‌شه!» کاربر دیگری هم عنوان کرده: «آقازاده بودن و استفاده از رانت‌های سیاسی و اقتصادی، چنان اعتماد به نفسی به برخی داده که حرف از ژن برتر می‌زنند!»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر دولت عامل تورم است، پس برنامه دولت برای مهار تورم کجاست؟
۹ پیامد بارورسازی ابرها؛ شایعه ابر دزدی فاقد مبنای علمی است
نمی‌بینم آمریکا کجای توافق رو نقض کرده؟!
فرمایش رهبر انقلاب درباره مذاکرات عقلانی‌ترین موضع است
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top