تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/11 - 13:06
کد خبر: 242433

تاسیس مدارس طبیعت در مناطق آزاد

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست با اشاره به تاسیس مدارس طبیعت در مناطق آزاد گفت: ایران نخستین کشور منطقه است که اقدام به تاسیس مدارس طبیعت کرده است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد درویش مدیرکل دفتر مشارکت های سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم افتتاح مدرسه طبیعت پردیسان با ابراز خرسندی از آغاز به کار پنجاهمین مدرسه طبیعت در کشور، گفت: بدون شک مدارس طبیعت با پشتوانه و حمایت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد و توسعه پیدا کرد و قطعا این موج و گام مهم و بزرگ در آینده نیز تداوم خواهد داشت.

درویش افزود: ابراز تمایل و پیگیری شورای عالی مناطق آزاد برای ایجاد و تاسیس مدارش طبیعت در تمامی مناطق آزاد بیانگر موفقیت این طرح است.

مدیر کل دفتر مشارکت های سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مدارس طبیعت رده سنی ۳ تا ۱۲ سال را پوشش می دهد، اظهار کرد: حاصل این ماجرا پرورش ایرانیانی خواهد بود که در پیشگاهشان نه هیچ گیاهی علف هرز به حساب می آید و نه هیچ جانداری جاندار زیانکار است.

وی ضمن یادآوری این موضوع که ایران نخستین کشور منطقه است که اقدام به تاسیس مدارس طبیعت کرده است، خاطرنشان کرد: تاسیس و توسعه مدارس طبیعت در راستای سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور است و می تواند منجر به ایجاد یک میلیون و نیم شغل در کشور شود.

درویش تاکید کرد: سرمایه گذاری برای مدارس طبیعت توسط مردم و بخش خصوصی صورت می پذیرد و از این رو کشور از سرمایه گذاری حدود ۹۹۰ میلیارد تومان معاف می شود.

مدیر کل دفتر مشارکت های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مدارس طبیعت به کودکان کسب و کاری سبز می آموزد که نه تنها آلودگی ایجاد نمی کند، نه تنها باعث نمی شود که چاه های غیر مجاز حفر کنیم، بلکه منجر به پرورش نسلی می شود که خود حافظ شایسته سرزمینش است.

کامران حصادی ذیحساب و مدیرکل امور مالی وزارت آموزش و پرورش، رضا شجیع مدیرکل دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش و جوانان، هدیه تهرانی بازیگر از جمله حاضران در این مراسم افتتاحیه بودند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top