تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/05/16 - 18:41
کد خبر: 242779

استفاده از میکروچیپ برای انجام کارهای روزمره

همه ما وقتی می‌خواهیم در خانه را باز کنیم، خودروی‌مان را روشن کنیم و در محل کارمان را باز کنیم از دست‌مان استفاده می‌کنیم. یعنی به‌صورت فیزیکی دستگیره یا کلید را لمس می‌کنیم تا این کارها انجام شود. اما یک مخترع انگلیسی تمام این کارها را با دست اما به‌شکلی متفاوت انجام می‌دهد: حرکت دادن دست بدون نیاز به تماس.

خبرنامه دانشجویان ایران: همه ما وقتی می‌خواهیم در خانه را باز کنیم، خودروی‌مان را روشن کنیم و در محل کارمان را باز کنیم از دست‌مان استفاده می‌کنیم. یعنی به‌صورت فیزیکی دستگیره یا کلید را لمس می‌کنیم تا این کارها انجام شود. اما یک مخترع انگلیسی تمام این کارها را با دست اما به‌شکلی متفاوت انجام می‌دهد: حرکت دادن دست بدون نیاز به تماس.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ویک مخترع انگلیسی تبدیل به نخستین فرد در این کشور شد که با تجهیز خود به میکروچیپ و با تکان دادن دست در خانه را باز و خودروی خود را روشن می‌کند.

بین انگشت شست و اشاره «استیون نورثهام» 33 ساله یک چیپ بسیار کوچک و ریز کاشته شده است. وی حالا تصمیم دارد از طریق شرکت خود به‌نام "بیوتک" (BioTeq) این خدمات را به کسب‌وکارها و افرادی که به‌دنبال ساده‌تر کردن زندگی با استفاده از فناوری هستند ارائه کند.

وی از کمک یک مشاور بیهوشی استفاده می‌کند تا تمام فرآیند کاشت طبق اصول و استانداردهای پزشکی انجام شود. این فناوری مشابه همان فناوری است که میکروچیپ را در عرض تنها 30 ثانیه در بدن سگ‌ها و گربه‌ها می‌کارد. برای استفاده از این فناوری، قفل درها و خودروها باید با چیپ کاشتنی سازگار باشد. قیمت آن برای هر قفل 300 پوند است.

همسر وی حاضر نشد تا این چیپ در بدن‌اش کاشته شود ولی نورثهام امیدوار است روزی برسد که دختر ده ماهه وی آماده پذیرش این فناوری باشد. این چیپ و فرآیند کاشت آن برای هر نفر بین 230 تا 260 پوند هزینه دارد اما کل یک شرکت و اداره که تمایل دارند کارمندان خود را به این چیپ تجهیز کنند تا دسترسی آن‌ها به درها و سایر وسایل از این طریق انجام گیرد چیزی حدود 5 هزار پوند نیاز دارد.

چیپ‌های کاشتنی بیوتک از فناوری‌های RFID و NFC استفاده می‌کنند مشابه همان چیزی که در اسمارت‌فون‌ها می‌بینیم. به‌گفته نورثهام واکنش افراد به این میکروچیپ‌ها به دو دسته تقسیم می‌شود: آن‌هایی که معتقدند این یک ایده بی‌نظیر و فوق‌العاده است و آن‌هایی که فکر می‌کنند این میکروچیپ‌ها برای کنترل بهتر و بیشتر دولت است. وی می‌گوید: "می‌توان از این فناوری برای اهداف مسافرتی مانند گذرنامه‌ها استفاده کرد. در کنار آن، می‌تواند برای افرادی که به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند نیز مفید باشد."

منبع: telegraph.co.uk

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
برندگان مسابقه عکس میکروسکوپی در سال ۲۰۲۴ +عکس
معمار فلسطین نوین
حدیث چشمان یحیی
پروژه تاریخی ۷ اکتبر
اعلام رای انضباطی علیرضا بیرانوند در مورد پرسپولیس
نمایشنامه قهرمان آزادی فلسطین
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علامه‌ و انستیتو ریاست‌جمهوری در روسیه
قهرمانی تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ کاتای ایران
مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق احضار شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top