تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/06/02 - 02:14
کد خبر: 243962

خواننده معروف پاپ بستری شد

به دلیل بستری شدن محمد علیزاده خواننده موسیقی پاپ در بیمارستان، کنسرت‌های او در سنندج و کرمانشاه لغو شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، صدرالدین حسین‌خانی مدیر شرکت موسیقی ایران گام و تهیه‌کننده آلبوم‌ها و کنسرت‌های «محمد علیزاده»، در مورد آخرین وضعیت پزشکی این خواننده موسیقی پاپ ایران گفت: علیزاده در سفری که اخیراً برای برگزاری کنسرت به اصفهان داشت؛ به دلیل تغذیه ناسالم، ویروسی وارد بدنش شده که کاملاً عفونی بوده است، از دیروز در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده‌ و هنوز نتیجه کامل آزمایش‌ها را دکترها دریافت نکرده‌اند و تا غروب امروز نتایج را به ما اطلاع می‌دهند. ولی طبق صحبتهایی که پزشکان داشته‌اند علیزاده حداقل نیاز به ۸ تا ۱۰ روز استراحت مطلق دارد و بایستی تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار بگیرد تا به سلامتی‌اش را به دست بیاورند.

وی همچنین گفت: جای نگرانی خاصی نیست و این خیلی طبیعی است؛ میکروبی وارد بدنشان شده است و اگر پژشکان نوع آن را سریع تشخیص بدهند؛ خیلی سریع با داروهایی که موجود است سلامتی‌شان را به دست می‌آورند. بعد از جلسه‌ای که با دکترها خواهیم داشت؛ اخبار کامل را تا آخر امشب منتشر می‌کنیم.

مدیر شرکت موسیقی «ایران گام» در مورد کنسرت‌های «محمد علیزاده» در روز یکم شهریور ماه جاری در شهر سنندج و در روزهای 4 و 5 شهریور در شهر کرمانشاه گفت: ما خیلی سعی کردیم و بخصوص علیزاده خیلی دوست داشت چون در سنندج برای اولین بار در آنجا حضور پیدا می‌کردیم و خیلی شوق و ذوق زیادی برای برگزاری این کنسرت داشتیم؛ ولی متأسفانه این اتفاق نیفتاد و بیماری اجازه نداد.

«صدرالدین حسین‌خانی» در مورد برگزاری کنسرتهای «محمد علیزاده» در روزهای 11 و 12 شهریور ماه جاری در سالن همایش‌ میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: برگزاری این کنسرتها مشکلی نخواهد داشت و با پزشکان معالج علیزاده صحبت کردیم، گفتند که شدت ضعف بدنی ایشان در دو سه روز آینده برطرف خواهد شد و سلامتی خودشان را به دست بیاورند؛ ولی برای اینکه بتوانند این میکروب در بدنشان نماند و آن را ریشه‌کن کنند، به همین دلیل می‌گویند که بایستی تحت مراقبت باشند و نیاز به این دارند که داروها سر ساعت و خیلی دقیق مصرف بشوند و حساسیتی که خودمان داریم دکترها صلاح دیدند که در بیمارستان بستری باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازار انرژی دنیا متلاطم‌ترین روزهای تاریخ خود را می‌گذراند
نتانیاهو: حضور نظامی ترکیه در سوریه را هرگز بر نمی‌تابیم
خلیل الحیه: جنایات اشغالگران و قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه محکوم است
روایت رویترز از رایزنی رئیس جدید موساد و الشیبانی
پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
گریز وزارت بهداشت از اجرای عادلانه قانون برنامه هفتم، کمبود پزشک متخصص آینده کشور را بحرانی می‌کند
محورهای رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان در ریاض
روسیه: امیدواریم وضعیت تنگه هرمز به ​​حالت عادی بازگردد
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
دانشگاهیان، روایتگر دینِ عقلانی، علمی و روشمند باشند
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top