تاریخ انتشار: جمعه 1396/06/03 - 18:43
کد خبر: 244037

اندروید O رسما منتشر شد؛ بیسکوییت کرم‌دار گوگل

پس از ماه‌ها انتظار، شرکت گوگل به صورت رسمی از نسخه جدید سیستم عامل اندروید با لقب اوریو (Android Oreo) رونمایی کرد. اندروید اوریو یا اندروید 8 قرار است به زودی برای اسمارتفون‌های متعددی منتشر شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: پس از ماه‌ها انتظار، شرکت گوگل به صورت رسمی از نسخه جدید سیستم عامل اندروید با لقب اوریو (Android Oreo) رونمایی کرد. اندروید اوریو یا اندروید 8 قرار است به زودی برای اسمارتفون‌های متعددی منتشر شود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند ماهی بود که صحبت‌های زیادی در مورد اندروید 8 یا همان اندروید اوریو می‌شد. گوگل سرانجام ساعتی پیش نسخه رسمی و عمومی این سیستم عامل را معرفی کرد. تاکنون نسخه‌های پیش نمایش اندروید او عرضه شده بودند و با برخی از ویژگی‌های جدید این سیستم عامل آشنا بودیم، اما انتشار خبر رسمی رونمایی از اندروید او به آن معناست که در آینده بسیار نزدیک آپدیت این سیستم عامل برای گوشی‌های هوشمند منتشر می‌شود.

طبق روال گذشته سری گوشی‌های خود گوگل از اولین محصولاتی هستند که آپدیت اندروید او را دریافت می‌کنند. گوشی‌های مثل گوگل پیکسل، گوگل پیکسل ایکس ال، گوگل پیکسل سی، نکسوس 5 ایکس و نکسوس 6 پی به سرعت و احتمالا ظرف چند روز آینده آپدیت اندروید 8 را به صورت OTA دریافت می‌کنند.

گوشی‌های دیگری هم وجود دارند که هم اکنون انتشار آپدیت اندروید 8 یا اوریو برای آن‌ها تأیید شده، اما به زمان دقیق انتشار آپدیت برای آن‌ها اشاره‌ای به عمل نیامده است. گوشی‌هایی مثل نوکیا 3، نوکیا 5، نوکیا 6، نوکیا 8، وان‌پلاس 3، وان‌پلاس 3 تی، سری گوشی‌های گلکسی اس 7 سامسونگ، سری گوشی‌های گلکسی اس 8 سامسونگ، سری گوشی‌های اکسپریا ایکس، اکسپریا ایکس زد و اکسپریا ایکس ای 1 سونی هم بی‌شک آپدیت اندروید 8 را دریافت خواهند کرد.

علاوه بر گوشی‌های نام برده شده، بدون تردید اسمارتفون‌های دیگری هم آپدیت اندروید اوریو را دریافت خواهند کرد. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد گوشی‌هایی که به اندروید 8 مجهز می‌شوند، باید کمی صبور باشید تا لیست کامل آن‌ها توسط برندهای تولید کننده منتشر گردد. سیستم عامل اندروید اوریو نسبت به اندروید نوقا بهینه‌تر شده و با اعمال محدودیت‌های بیشتر بر روی اپلیکیشن‌های فعال در پس زمینه، مصرف شارژ باتری دستگاه ر بهتر مدیریت خواهد کرد.

منبع: بی‌جی‌آر

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top