تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/06/06 - 09:56
کد خبر: 244224

ابراهیم رزاقی

رفع معضلات اقتصادی، کلید حل سایر مشکلات

رفع معضلات اقتصادی، کلید حل سایر مشکلات

بیانات رهبری در دیدار با دولتمردان به‌خوبی گواه این است که چهارسال آینده برای دولت دوازدهم فرصتی طلایی است و رئیس جمهور و اعضای کابینه باید تمام هم و تلاش خود را برای تحقق مطالبات مردم به‌کار ببندند

خبرنامه دانشجویان ایران: ابراهیم رزاقی// مانند سال‎های گذشته و در آغاز هفته دولت شاهد بودیم رئیس‎جمهور و کابینه دوازدهم با مقام معظم رهبری دیدار داشتند و رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار نکات مهمی را به دولتمردان و رئیس‎جمهور پیشنهاد دادند که بدون‌شک در پیشبرد اهداف کلان کشور تاثیرگذار خواهد بود.  در این دیدار بار دیگر شاهد بودیم که رهبری مسائل اقتصادی و تاکید بر اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید داخلی را مانند سخنرانی‎های قبلی خود مدنظر قرار دادند.

به‌طور حتم و در مقطع فعلی همه فعالان عرصه اقتصاد، رئیس‎جمهور و دولتمردان کابینه دوازدهم به‌خوبی می‎دانند که مهم‎ترین دغدغه و اولویت امروز کشور ما اقتصاد است و با حل مشکلات و دغدغه‎های اقتصادی، بسیاری از مسائل کشورمان حل خواهد شد.  بیانات مقام معظم رهبری در باب تاکید بر اقتصاد غیرنفتی نیز به‌خوبی بیانگر این است که مسئولان ما هرچه سریع‌تر باید در جهت تغییر رویکرد اقتصادی کشور از اقتصاد متکی به نفت وارد عمل شوند و با تقویت پایه‎های تولید در جهت اتکای اقتصاد به محورهای دیگری به غیر از نفت وارد عمل شوند تا بتوانیم از طریق غیرنفتی، درآمدهای لازم و مورد نیاز کشور را کسب کنیم. آنچه در جهان اثبات شده است، توجه به این امر است که اقتصاد نفتی  امروز جوابگوی نیازهای مردم جهان نیست و کشورهای مختلف با اتخاذ یک راهبرد جدید در تلاشند رویکرد اقتصادی نفتی را از کشور خود دور و راهکارهای جدیدی را اتخاذ کنند؛ روندی که بدون‌شک باید در جمهوری اسلامی ایران نیز اجرایی و عملیاتی شود.  نکته مهم و قابل اهمیتی که مقام معظم رهبری در این بیانات خود بر آن تاکید داشتند این بود که تمامی وزارتخانه‎ها در دولت دوازدهم باید با اتخاذ یک راهبرد و رویکرد مشخص در جهت حل مشکلات اقتصادی کشور وارد عمل شوند.

  رهبری صراحتا در بیانات خود تاکید داشتند که درست است وزارتخانه‎هایی چون صنعت، اقتصاد و جهاد کشاورزی نقش اساسی را در بهبود وضعیت اقتصادی مردم و کشور برعهده دارند اما در این مسیر وزارتخانه‎های دیگر نیز باید آنها را یاری و کمک کنند که نشان‌دهنده این است که رهبری موضوع اقتصاد و دغدغه حل معیشت مردم را وظیفه یک یا چند وزارتخانه نمی‏دانند و از همه دولتمردان درخواست دارند در جهت بهبود وضعیت مردم وارد عمل شوند و اقدامات لازم را انجام دهند؛ روندی که بدون‌شک در دولت دوازدهم باید لحاظ شود.  رئیس‎جمهور باید با اتخاذ و تنظیم یک برنامه و راهبرد مناسب تمامی راهکارهای مدنظر دولت دوازدهم برای حل مشکلات و مسائل اقتصادی کشور را برای دولتمردانش در یک برنامه جامع تبیین و تشریح کند تا رویکردهای لازم در یک نگاه با محوریت جمعی برای پیشبرد اهداف کلان کشور اتخاذ شود.

  از دیگر نکات مهم بیانات رهبری در این دیدار تاکید ایشان بر کار و تلاش جهادی بود که به‌خوبی نشان‌دهنده این است که اگر مسئولان ما رویکرد مبتنی‌بر حل مشکلات مردم را در دستورکار خود داشته باشند بدون‌شک تمامی تلاش خود را برای حل مسائل و دغدغه‎های مربوط به آنها انجام خواهند داد. از این رو در این بین رئیس‎جمهور به‌عنوان رئیس قوه‎ مجریه باید نظارت دقیق و جامعی نسبت به عملکرد وزرا و کارکنان خود داشته باشد تا در ابتدا آنچه را که به مردم وعده داده عملیاتی کند و در آخر زمینه لازم برای پیشرفت کشور براساس معیارهای توسعه و برنامه ششم را فراهم کند.

  حسن روحانی به‌خوبی می‎داند که برای حل مشکلات کشور باید با بهبود وضعیت بنگاه‏های تولیدی و ارائه تسهیلات اقدامات لازم را انجام دهد، از این رو باید دولت دوازدهم از اقتصاد وابسته به نفت جدا شود و به سمت اقتصادی مبتنی‌بر مولدهای تولید پیش رود، رویکردی که بدون‌شک پایه‎های اقتصاد مقاومتی را در کشورمان قوی می‏کند و ما را به قدرت اول منطقه در آینده دور تبدیل خواهد کرد.

بیانات رهبری در دیدار با دولتمردان به‌خوبی گواه این است که چهارسال آینده برای دولت دوازدهم فرصتی طلایی است و رئیس‎جمهور و اعضای کابینه باید تمام هم و تلاش خود را برای تحقق مطالبات مردم به‌کار ببندند؛ چراکه این چهار سال پایانی بدون‌شک آخرین فرصت برای روحانی محسوب می‎شود.

بنده بر این باورم که روحانی در دولت دوازدهم باید صرفا نگاه خود را بر گفتمان مبتنی‌بر اقتصاد قرار دهد، هرچند در این مسیر نباید از سایر حوزه‎ها نیز غافل شود.  نکته حائز اهمیت نیز این است که با حل مشکلات اقتصادی کشورمان به‌خصوص در بعد داخلی تمامی مسائل کشورمان در حوزه‌های دیگر حل خواهد شد، از این رو از منظر بنده چهارسال آینده، چهارسال طلایی برای دولت دوازدهم و کابینه برای بهبود شرایط کشور است. پس باید منتظر رویکردهای روحانی و تیم اجرایی وی در بدنه دولت باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با ۱۰ موشک بالستیک درهم کوبیده شد
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
واشنگتن‌پست: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه سیاسی انداخت که بعید است بتواند از آن خارج شود
وزارت خارجه: حملات جنایتکارانه آمریکا نقض فاحش بندهای ۱ و ۵ یادداشت تفاهم است
ولایتی: از کربلا تا نجف، عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top