تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/06/15 - 14:50
کد خبر: 244850

انگیزه‌های مادی «نیکی هیلی» برای ایران‌ستیزی +سند

نگاهی به اسناد نشان می‌دهند منافع مالی از جمله دلایل حمایت‌های افراطی نماینده آمریکا در سازمان ملل از رژیم صهیونیستی و ابراز دیدگاه‌های ضد ایرانی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، «نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، در هشت ماه گذشته به اتخاذ مواضع افراطی در ایران‌ستیزی و حمایت از رژیم صهیونیستی شهره شده است. 

وی مخالف بحث و رایزنی اعضای سازمان ملل متحد درباره هر گونه جنایت رژیم صهیونیستی است و در عوض، این نهاد بین‌المللی را به تمرکز بر ایران و حزب‌الله ترغیب می‌کند. در همین راستا، «هیلی»  چند ماه پیش محور بحث در شورای امنیت که برای بررسی تنش‌ها پیرامون مسجد الاقصی تشکیل جلسه داده بود را به سمت ایران و حزب‌الله منحرف کرد.

«فیل ویس»، تحلیلگر و موسس وب‌سایت «ماندویس» در ماه آوریل در گزارشی، «نیکی هیلی» را عزیزدردانه نومحافظه‌کاران آمریکایی و از جمله امیدهای اصلی آنها برای پیشبرد سیاست‌های افراطی این گروه در دولت ترامپ خوانده بود. 

گفته می‌شود بخشی از رویکردهای افراطی «نیکی هیلی» از تأثیرپذیری او از «لیندسی گراهام»، سناتور آمریکایی ایالت کارولینای جنوبی ناشی می‌شود. «گراهام» نیز به دلیل حمایت لجوجانه از اسرائیل، تقابل‌جویی با ایران و روسیه و تمایل غریزی به مداخله‌جویی در کشورهای دیگر سناتور محبوب نومحافظه‌کاران آمریکا است. 

با این تحلیل، تصادفی نیست که مهم‌ترین مشاور «نیکی هیلی» فردی به نام «دیوید کلاکام» است که سال‌ها به عنوان رایزن «گراهام» فعالیت می‌کرد. 

خبرنامه دانشجویان ایران

این سند از وب‌سایت اداره «خدمات درآمدهای داخلی» (اداره مالیات) وزارت خزانه‌داری آمریکا برگرفته شده است

اما این دیدگاه‌های «هیلی»، از طرف دیگر، ریشه‌ای مهم‌تر در منافع اقتصادی او دارند. اسناد رسمی به دست آمده از اداره « خدمات درآمدهای داخلی» وزارت خزانه‌داری آمریکا  نشان می‌دهند «شلدون آدلسون»، مولتی میلیاردر یهودی-آمریکایی و از جمله پشتیبان‌های سرسخت رژیم صهیونیستی در ماه مه و ژوئن 250 هزار دلار به سازمان سیاسی تحت امر «هیلی» به نام «A Great Day» کمک کرد. «هیلی» از این منابع مالی برای تلاش جهت غلبه بر رقبای جمهوری‌خواهش در انتخابات مقدماتی سنای ایالتی کارولینای جنوبی استفاده کرد، هر چند که در این امر ناکام ماند. 

آدلسون در زمان این انتخابات، مهم‌ترین تأمین‌کننده مالی «هیلی» برای انتخابات بوده؛ این رقم معادل یک سوم کل حمایت مالی است که وی برای رقابت در آن انتخابات جذب کرده است.

این کمک مالی در آن زمان به عنوان گرایش غیرمعمول آدلسون برای ایفای نقش در سنای ایالتی کارولینای جنوبی تعبیر شد، اما تبیین معتبرتر این است که آن را نمایشی از طرف سرمایه‌دار صهیونیست برای اعلام حمایت از سیاست‌های اسرائیل‌دوست و ایران‌ستیز نیکی هیلی دید. 

آدلسون که از جمله مهم‌ترین تأمین‌کنندگان مالی «سازمان صهیونیسم آمریکا» هم هست، سال‌ها است به تلاش برای تقویت ایران‌ستیزی در آمریکا شهرت دارد. او در سال 2013 پیشنهاد کرد در صورت امتناع ایران از دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خود، آمریکا یک بمب هسته‌ای در این کشور منفجر کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر
آمریکا آرزوی خاموش شدن چراغ صنعت هوایی ایران را به گور می‌برد
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
انتخاب رشته؛ تصمیمی فراتر از رتبه کنکور
شهادت دو مدافع وطن مازندرانی در حمله مسلحانه سیستان و بلوچستان
استارلینک تهدیدی جدی علیه کشورهای مستقل است
حضور ۸۹ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی دانشگاه های جهان تایمز ۲۰۲۷
ریاض رانی؛ جوان ۱۹ ساله که جنبش دانش آموزی فرانسه را تاسیس کرد
واکنش فضائلی به نام‌گذاری اماکن دارای شهرت به نام رهبر شهید انقلاب
دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان ندارد
کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی هم‌زمان با تقویت شاخص دلار
چگونه به مرکز رسانه‌ای انقلاب تبدیل شد؟
موفق شدیم پایانه‌های استارلینک را از کار بیندازیم
ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد
حقوق بشر؛ شعاری که در خیابان‌های فرانسه به آزمون کشیده می‌شود
۷۷ خروجی رسانه‌ای در میانه جنگ/ یک تجربه رسانه‌ای از دل دانشگاه
مردم را عصبانی نکنیم؛ پرهیز از ایجاد دوقطبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top