تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/06/15 - 14:50
کد خبر: 244850

انگیزه‌های مادی «نیکی هیلی» برای ایران‌ستیزی +سند

نگاهی به اسناد نشان می‌دهند منافع مالی از جمله دلایل حمایت‌های افراطی نماینده آمریکا در سازمان ملل از رژیم صهیونیستی و ابراز دیدگاه‌های ضد ایرانی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، «نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، در هشت ماه گذشته به اتخاذ مواضع افراطی در ایران‌ستیزی و حمایت از رژیم صهیونیستی شهره شده است. 

وی مخالف بحث و رایزنی اعضای سازمان ملل متحد درباره هر گونه جنایت رژیم صهیونیستی است و در عوض، این نهاد بین‌المللی را به تمرکز بر ایران و حزب‌الله ترغیب می‌کند. در همین راستا، «هیلی»  چند ماه پیش محور بحث در شورای امنیت که برای بررسی تنش‌ها پیرامون مسجد الاقصی تشکیل جلسه داده بود را به سمت ایران و حزب‌الله منحرف کرد.

«فیل ویس»، تحلیلگر و موسس وب‌سایت «ماندویس» در ماه آوریل در گزارشی، «نیکی هیلی» را عزیزدردانه نومحافظه‌کاران آمریکایی و از جمله امیدهای اصلی آنها برای پیشبرد سیاست‌های افراطی این گروه در دولت ترامپ خوانده بود. 

گفته می‌شود بخشی از رویکردهای افراطی «نیکی هیلی» از تأثیرپذیری او از «لیندسی گراهام»، سناتور آمریکایی ایالت کارولینای جنوبی ناشی می‌شود. «گراهام» نیز به دلیل حمایت لجوجانه از اسرائیل، تقابل‌جویی با ایران و روسیه و تمایل غریزی به مداخله‌جویی در کشورهای دیگر سناتور محبوب نومحافظه‌کاران آمریکا است. 

با این تحلیل، تصادفی نیست که مهم‌ترین مشاور «نیکی هیلی» فردی به نام «دیوید کلاکام» است که سال‌ها به عنوان رایزن «گراهام» فعالیت می‌کرد. 

خبرنامه دانشجویان ایران

این سند از وب‌سایت اداره «خدمات درآمدهای داخلی» (اداره مالیات) وزارت خزانه‌داری آمریکا برگرفته شده است

اما این دیدگاه‌های «هیلی»، از طرف دیگر، ریشه‌ای مهم‌تر در منافع اقتصادی او دارند. اسناد رسمی به دست آمده از اداره « خدمات درآمدهای داخلی» وزارت خزانه‌داری آمریکا  نشان می‌دهند «شلدون آدلسون»، مولتی میلیاردر یهودی-آمریکایی و از جمله پشتیبان‌های سرسخت رژیم صهیونیستی در ماه مه و ژوئن 250 هزار دلار به سازمان سیاسی تحت امر «هیلی» به نام «A Great Day» کمک کرد. «هیلی» از این منابع مالی برای تلاش جهت غلبه بر رقبای جمهوری‌خواهش در انتخابات مقدماتی سنای ایالتی کارولینای جنوبی استفاده کرد، هر چند که در این امر ناکام ماند. 

آدلسون در زمان این انتخابات، مهم‌ترین تأمین‌کننده مالی «هیلی» برای انتخابات بوده؛ این رقم معادل یک سوم کل حمایت مالی است که وی برای رقابت در آن انتخابات جذب کرده است.

این کمک مالی در آن زمان به عنوان گرایش غیرمعمول آدلسون برای ایفای نقش در سنای ایالتی کارولینای جنوبی تعبیر شد، اما تبیین معتبرتر این است که آن را نمایشی از طرف سرمایه‌دار صهیونیست برای اعلام حمایت از سیاست‌های اسرائیل‌دوست و ایران‌ستیز نیکی هیلی دید. 

آدلسون که از جمله مهم‌ترین تأمین‌کنندگان مالی «سازمان صهیونیسم آمریکا» هم هست، سال‌ها است به تلاش برای تقویت ایران‌ستیزی در آمریکا شهرت دارد. او در سال 2013 پیشنهاد کرد در صورت امتناع ایران از دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خود، آمریکا یک بمب هسته‌ای در این کشور منفجر کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top