تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/06/20 - 19:32
کد خبر: 245156

ژن برتر آقازادگی

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از آقازاده‌هایی که خود را صاحب ژن برتر می‌دانند به راحتی صاحب پست‌های مدیریتی می‌شوند، گفت: باید با ساز و کاری مناسب جلوی این‌گونه انتصابات گرفته شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در خصوص انتصاب آقازاده‌ها در پست‌های مدیریتی کشور اظهار کرد: انتصاب آقازاده‌ها در پست‌های مدیریتی نوعی رانت محسوب می‌شود که باید جلوی اینگونه اقدامات گرفته شود.

وی اظهار کرد: این اقدام در انتصاب مدیران خلاف قسمی است که نمایندگان مجلس و شوراهای اسلامی قبل از شروع فعالیت خود خورده‌اند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس ادامه داد: در حالی که مسیر برای بسیاری از فارغ‌التحصیلان نخبه برای پیدا کردن شغل بسته است چطور آقازاده‌هایی که خود را صاحب ژن برتر می‌دانند به این راحتی صاحب پست‌های مدیریتی می‌شوند.

سلیمی بیان کرد: مسؤولینی که فرزندان و اقوام خود را در پست‌های مدیریتی قرار می‌دهند چطور می‌توانند در برابر ملت ایران بایستند و حرف از اشتغال و رفع بیکاری بزنند؟

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه قبح انتصابات فامیلی در کشور شکسته شده است، اضافه کرد: متاسفانه شاهد هستیم برخی از افراد در پست‌های مدیریتی که می‌گیرند اول به دنبال ایجاد پست و مقام برای فرزندان و فامیل خود هستند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس با بیان اینکه استفاده از آقازاده‌ها در پست‌های مدیریتی به اعتماد عمومی ضربه می‌زند، افزود: باید با ساز و کاری مناسب جلوی این گونه انتصابات گرفته شود.

سلیمی خاطرنشان کرد: در جامعه‌ای که شهید حججی‌ها در آن اینگونه افتخار آفریدند نباید شاهد این نوع انتصابات باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top