تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/07/10 - 00:07
کد خبر: 246771

اعتراف آنگلا مرکل بعد از ۲۷ سال

صدر اعظم آلمان اعتراف کرد که حدود ۲۷ سال بعد از سقوط دیوار برلین و اتحاد دوباره کشورش هنوز هدف برابری شرایط زندگی در ایالتهای شرقی و غربی آلمان محقق نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، "آنگلا مرکل"، پیروزی چشمگیر حزب افراطی آلمان در انتخابات پارلمانی را تنها مسئله ای مربوط به شرق آلمان ندانسته و آن را نتیجه ناامنی بسیاری از مردم در شرق این کشور و همچنین غرب دانست.

وی در سخنانی به ابراز برخی دلایل پیروزی چشمگیر حزب افراطی در انتخابات پارلمانی پرداخته و ترس از دست دادن بسیاری چیزها در زندگی انسان ها را از جمله دلایل روی آوردن آن ها به این حزب افراطی دانست.

مرکل همچنین گفت: ما باید نگرانی انسان ها را جدی بگیریم و مسائل آن ها را حل کنیم و فرقی نمی کند که آن ها در کدام منطقه آلمان اقامت دارند و این رویکرد باید در تمام آلمان به کار گرفته شود.

صدر اعظم آلمان همچنین گفت که این تنها مسئله ای در شرق آلمان نیست. ما طبیعتا همچنین در بخش هایی از ایالات غربی هم شاهد تقویت حزب افراطی بودیم. ما چنین نگرانی هایی درباره جهانی سازی و تامین بد زندگی را همچنین در ایالت های غربی آلمان می بینیم. ما باید انسان ها را از طریق حل مشکلاتشان دوباره شنونده خود کنیم. من این را بعد از انتخابات پارلمانی آلمان به عنوان تکلیف بسیار اصلی و مشخص خود می بینم.

مرکل در عین حال اعتراف کرد که هدف شرایط زندگی برابر در غرب و شرق آلمان همچنین 27 سال بعد از اتحاد دوباره این کشور هنوز محقق نشده است. ما هنوز برخی مسائل ساختاری را داریم.

وی به عنوان نمونه به شرایط متفاوت ثروت و دارایی های مردم در ایالت های غربی و شرقی آلمان اشاره کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top