تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/07/10 - 15:00
کد خبر: 246837

آفیس 2019 رسما از سال آینده وارد بازار می‌شود

اوایل سال جاری میلادی، مایکروسافت از برخی تغییرات در نیازهای آفیس خبر داد. ارتباط محصولات فعلی آفیس از ابتدای سال 2020 با سرویس‌های آفیس 365 قطع می‌شود. شاید آفیس 2016 مانند سابق کار نکند، اما محصول بعدی مایکروفت آفیس به‌نام "آفیس 2019" در راه است.

خبرنامه دانشجویان ایران: اوایل سال جاری میلادی، مایکروسافت از برخی تغییرات در نیازهای آفیس خبر داد. ارتباط محصولات فعلی آفیس از ابتدای سال 2020 با سرویس‌های آفیس 365 قطع می‌شود. شاید آفیس 2016 مانند سابق کار نکند، اما محصول بعدی مایکروفت آفیس به‌نام "آفیس 2019" در راه است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مایکروسافت از دادن هرگونه خبر بیشتر درباره ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید و هم‌چنین بهینه‌سازی‌های صورت گرفته در محصول جدیدش خودداری می‌کند. تنها چیزی که به‌طور رسمی اعلام شد زمان ورود این محصول به‌بازار است: آفیس 2019 از پاییز سال 2018 در دسترس عموم خواهد بود. بهار همان سال، نسخه پیش‌نمایش در اختیار خودی‌ها قرار می‌گیرد.

خبر انتشار نسخه بعدی آفیس برای برخی از کارشناسان و کاربران تعجب برانگیز بوده است چون انتظار می‌رفت که آینده از آنِ آفیس 365 باشد.

در واقع، با آپدیت‌هایی که به‌عنوان سرویس و از طریق آفیس 365 ارائه می‌شود معلوم نیست که چه تأثیری بر روی قابلیت‌ها و امکانات جدید که به‌طور پیوسته در قالب محصولات فعلی در اختیار کاربران قرار می‌گیرند خواهد گذاشت.

البته، مایکروسافت در آخرین لحظات تصمیم گرفت تا اشاره کوچکی به‌برخی از این فابلیت‌های کوچک داشته باشد:

آفیس 2019 برای آن‌دسته از افرادی که هنوز آمادگی پذیرش کلاود را ندارند امکانات کاربری و IT جدیدی اضافه خواهد کرد. به‌عنوان مثال، امکانات پیشرفته و بهینه شده جوهرافشانی مانند حساسیت در برابر فشار و جلوه‌های شیب این امکان را برای کاربر فراهم می‌کنند که بتواند طبیعی‌تر وظایف‌اش را انجام دهد. فرمول‌ها و چارت‌ها باعث تقویت قدرت تحلیل دیتا در اکسل می‌شوند. از همه مهم‌تر، تقویت سطح سرور شامل آپدیت‌هایی برای مدیریت‌پذیری و قابلیت استفاده در کنار صوت و امنیت می‌شود.

منبع: نئووین

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top