تاریخ انتشار: شنبه 1396/08/20 - 12:20
کد خبر: 249839

کمبود ۲۵ هزار پرستار در وزارت بهداشت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از عدم توجه به پزشک خانواده در حوزه سلامت، گفت: درحال حاضر باید ۲۰ تا ۲۵ هزار پرستار در وزارت بهداشت جذب شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محسن علیجانی زمانی، درخصوص اظهارات معاون پارلمانی وزارت بهداشت مبنی براینکه تامین پزشک و پرستار در کشور متناسب با استانداردهای جهانی نیست، گفت: خوشبختانه سازمان امور اداری و استخدامی در سال جاری مجوز استخدام 11 هزار و 500 نفر را برای وزارت بهداشت صادر کرده است، بنابراین این موضوع نوید و خبر قابل قبولی درجهت رفع مشکلات وزارت بهداشت است؛ اما چندین برابر این ظرفیت نسل به استانداردها نیرو باید جذب شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه درحوزه پرستاری فشارهای بسیاری نسبت به حجم بیمار در مراکز درمانی به پرستاران تحمیل می شود، افزود: در حال حاضر نزدیک به 20 تا 25 هزار نفر باید در حوزه بهداشت جذب شوند، ضمن اینکه کمبودهایی نیز درحوزه بهیار و نیروی انسانی در اتاق‌های عمل‌ و آزمایشگاه‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه حجم مراجعه بیمار به بیمارستان ها به دلیل نبود فیلتر است، تصریح کرد: اگر به مواردی مانند پزشک خانواده در قانون برنامه توجه شود، همچنین به اولویت پیشگیری بیشتر از درمان توجه شده و غربال‌گری در مراکز جامع سلامت انجام شود؛ به‌طور حتم حجم مراجعه بیمار به مراکز تخصصی و فوق تخصصی کاهش پیدا کند، اگر پزشکی با مستندات یعنی با راهنمای بالینی اقدام به انجام برخی کارهای درمانی کند، هزینه‌ها را می‌توان به شدت کاهش داد.

علیجانی با تأکید براینکه هر بیمار مراجعه کننده به بیمارستان نیازمند به آندوسکوپی نیست، گفت: اگر بیماری از روش درمانی خاصی استفاده کرد باید همه موارد طبق مستندات مورد پیگیری قرار گیرد، بنابراین اگر در مراکز درمانی در کل کشور براساس گایدلاین‌ها به بیماران خدمات ارائه شود، به میزان بسیاری مراجعات مردم کاهش پیدا می‌کند؛ هرچند که درحال حاضر مدیریت هزینه در وزارت بهداشت دارای مشکلات و ایراداتی است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت افزود: اگر به میزان یک و نیم برابر استانداردها نیز نیرو جذب شود، با چنین مراجعاتی نمی‌توان خدمات درمانی را به مردم ارائه داد، زیرا پیشگیری و بهداشت بر درمان اولویت ندارد، یعنی درمان قالب است و این موضوع هم به درستی اجرا نمی‌شود؛ مشخص نیست که چرا مسئولان پزشک خانواده را اجرایی نمی‌کنند، بهطور حتم درآینده عدم اجرای پزشک خانواده طرح تحول را با مشکلاتی روبه‌رو می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
خیزش دانشجویان بحران سیاست خارجی آمریکا را فاش کرد
اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
نظر استاندار تهران برای تقسیم استان تهران؛ باید تأمل کرد
تجمع دانشجویان امیرکبیر در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی
قهرمانی سیزدهم فوتسال ایران در آسیا
روسیه آمریکا را تهدید کرد
تکلیف حسن یزدانی برای المپیک مشخص شد
لحظات به ثمر رسیدن گل اول و دوم ایران به تایلند +فیلم
توجیهات عجیب نخست‌وزیر ارمنستان برای واگذاری روستاها به آذربایجان
بن‌گویر با ۳ دنده شکسته از بیمارستان مرخص شد
همه چیز درباره چراغ چک تیگو ۵ + علت روشن شدن چراغ چک تیگو ۵
محبوب‌ترین میز تلویزیون چه ویژگی‌هایی دارد؟
آیا جک پارکینگ سیماران انتخاب خوبی است؟
کدام سرورهای HPE برای سازمان شما مناسب هستند؟
صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال
کلاس‌های دانشگاه‌ها امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
اولین تصاویر از لحظه شلیک جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه +فیلم
زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها اعلام شد
جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازداشت قطاری دانشجویان معترض آمریکایی +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top