تاریخ انتشار: 21 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2509

در تولد خاتمی چه گذشت؟

مراسم تولد خاتمی که با پوشش گسترده رسانه‌های اپوزیسیون همراه شده، در دفتر وی و با حضور دوستان و نزدیکانش برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران:نکته جالب دیگری که توجه ناظران سیاسی را به خود جلب کرد، هدیه 66 گل رز به خاتمی بود. عددی که درست دو برابر کشته‌های آشوب‌های پس از انتخابات بود.

حدود یک ماه پس از آنکه سردار عراقی، فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، از کشته شدن "33 شهروند " در جریان اغتشاشات اخیر خبر داد، جشن تولد محمد خاتمی از سران "معترض " و تاثیرگذار در رویدادهای پس از انتخابات برگزار شد.

مراسم تولد خاتمی که با پوشش گسترده رسانه‌های اپوزیسیون همراه شده، در دفتر وی و با حضور دوستان و نزدیکانش برگزار شد.

نکته جالب دیگری که توجه ناظران سیاسی را به خود جلب کرد، هدیه 66 گل رز از سوی میهمانان به خاتمی بود. عددی که درست دو برابر کشته‌های آشوب‌های پس از انتخابات بود.

گرچه ماجرای ناآرامی‌های اخیر ده‌ها روز بر صدر اخبار رسانه‌ها قرار داشت اما خاتمی پیش از جشن تولدش در یزد، حرکت جنبش سبز را حرکت اصیل و مدنی مردم معترض دانسته و اطلاق اغتشاش به آن را "بزرگ ترین اهانت " در حق مردم خوانده بود.

گفتنی است در ماه‌های اخیر تعدادی از خانواده آسیب‌دیدگان در آشوب‌ها، با طرح شکایاتی، برخی از سران اصلاحات را مسبب زیان مالی یا جانی خود می‌دانند. روز گذشته نیز خبری در رسانه‌ها منتشر شد که از شکایت جمعی از خانواده های شهدا از مهدی کروبی، یکی از سران اصلاحات، حکایت داشت.

شاید بر همین اساس بود که محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور، از قطعی بودن رسیدگی به اتهامات کروبی در دادگاه ویژه روحانیت خبر داد.

به گفته او، اصولاً دستگاه قضایی در مورد فتنه پس از انتخابات برابر قانون عمل خواهد کرد و به موقع با کسانی که در این آشوب‌ها نقش داشتند برخورد خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مدل جدید و ارزان تر چت جی پی تی برای فعالیت های سخت
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
تناقض‌گویی‌های ترامپ گریبان مردم آمریکا را گرفته است
یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد
اعتراف صریح ترامپ، رسوایی مضاعفی برای تطهیرکنندگان آمریکا است
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top