تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/09/28 - 17:46
کد خبر: 253167

معاون بنیاد ملی نخبگان:

حمایت دولت از بنیاد نخبگان ضعیف است

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان حمایت دولت از بنیاد نخبگان را ضعیف توصیف کرد و گفت: باید توجهات به نخبگان بیشتر و حمایت‌ها افزایش یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد صالح‌ترکستانی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌شمالی با اشاره به اهداف و آرمان‌های تعیین‌شده برای این بنیاد در اساس‌نامه اظهار کرد: ثمرات بنیاد ملی نخبگان می‌توانست بهتر از این‌ها باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: یک آسیب آن است که متأسفانه درگذشته برچسب نخبگان را بسیار آسان به فردی می‌زدند.

وی با اشاره به طرح شهاب اظهار کرد: تحول بنیادی این بود که تلاش کردیم با اجرای طرح شهاب که همکاری تنگاتنگی با آموزش‌وپرورش دارد استعدادیابی را انجام دهیم.

صالح‌ترکستانی با اشاره به اینکه دانشگاه به‌عنوان پله مهم‌تر در مرحله دوم استعدادیابی است گفت: دانش‌آموزی که وارد دانشگاه می‌شود در مرحله دوم قرار گرفته و باید راهکارهای حمایتی افزون‌تری را از آن‌ها انجام داد.

وی با تأکید بر فراهم کردن زمینه‌های اثرگذاری بیشتر در حمایت از نخبگان گفت: متأسفانه حمایت مالی مطلوبی از نخبگان نمی‌شود و باید توجه بیشتری به این موضوع داشت.

صالح‌ترکستانی خاطرنشان کرد: باید تعامل با بنیاد ملی نخبگان با دید وسیع‌تر و ویژه‌ای انجام شود.

وی ادامه داد: مصوبه دولت این است که دستگاه‌های اجرایی با تمام توان در خدمت و همکاری بنیاد ملی نخبگان باشد اما هم‌اکنون این زمینه بسیار اندک است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اهمیت برگزاری مسابقات استارت‌آپ‌ها گفت: استارت‌آپ‌ها می‌توانند تحولات بسیاری را در کشور ایجاد کنند.

گفتنی در این مراسم از زحمات محمدباقر مقدسی تقدیر و مهدی قاسمی فرد به‌عنوان رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌شمالی معارفه شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top