تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/09/29 - 13:51
کد خبر: 253266

باتری گوشی‌های امروزی با ماندگاری بالا؛

تمام روز شارژ باشید

تمام روز شارژ باشید

خریدن گوشی موبایل به‌ویژه در آشفته‌بازار تنوع گوشی‌های هوشمندی که هر روزه روانه بازار می‌شود، کار نسبتا دشواری است. هر کاربر برای خرید با توجه به نیازمندی‌هایی که دارد و ترجیح نسبت به اولویت‌هایی که از یک گوشی مورد نظر دارد، اقدام به خرید می‌کند. داشتن یک باتری با طول عمر طولانی از مزیت‌هایی است که هر کاربری به دنبال آن است. اما با روی کار آمدن گوشی‌های هوشمند و افزایش کارایی‌های بیشتر و نیز اتصال به اینترنت، نیاز به ماندگاری شارژ بیشتر در این گوشی‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  خریدن گوشی موبایل به‌ویژه در آشفته‌بازار تنوع گوشی‌های هوشمندی که هر روزه روانه بازار می‌شود، کار نسبتا دشواری است. هر کاربر برای خرید با توجه به نیازمندی‌هایی که دارد و ترجیح نسبت به اولویت‌هایی که از یک گوشی مورد نظر دارد، اقدام به خرید می‌کند. داشتن یک باتری با طول عمر طولانی از مزیت‌هایی است که هر کاربری به دنبال آن است. اما با روی کار آمدن گوشی‌های هوشمند و افزایش کارایی‌های بیشتر و نیز اتصال به اینترنت، نیاز به ماندگاری شارژ بیشتر در این گوشی‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. در واقع، اتمام شارژ ذخیره گوشی‌های هوشمند از جمله مشکلات این گوشی‌ها به شمار می‌رود و کمپانی‌های تولیدکننده تلاش کرده‌اند حتی‌الامکان قابلیت حفظ شارژ را در گوشی‌های تولیدی خود افزایش دهند و از این طریق، رضایت مشتریان خود را به دست آورند.

پیش از این، باتری گوشی‌هایی که به‌عنوان پرچمدار از کمپانی‌های معروف دنیا معرفی می‌شدند، نهایتا یک روز دوام داشتند اما به لطف مطالعاتی که در راستای بالا بردن ظرفیت باتری‌ها صورت گرفته، مدت زمان ماندگاری شارژ باتری گوشی‌های جدیدی که به تازگی روانه بازار شده‌اند، تا زمان شارژ مجدد به دو روز افزایش یافته است. باتری بیشتر گوشی‌های جدید نسبت به باتری‌های قدیمی بزرگ‌تر شده است. بنابراین بزرگ‌تر بودن باتری گوشی را می‌توان به‌عنوان معیاری برای دوام بیشتر شارژ باتری و قدرتمندتر بودن آن به حساب آورد.

چگونه آزمایش کنیم؟
محققان برای بررسی مقاومت باتری گوشی در برابر سایر رقبا، نمره‌ای را که به باتری صدها نمونه گوشی هوشمند داده می‌شود، کنترل کرده و آنها را در یک نمودار قرار می‌دهند؛ بنابراین به این شیوه می‌توان برترین گوشی‌ها را از نظر داشتن باتری قوی مطالعه کرد و به‌دست آورد. برای اندازه‌گیری مدت عمر باتری گوشی هوشمند، یک ویدئوی پیوسته را بازپخش می‌کنند. به گزارش expertreviews، این ویدئو با صحنه‌های متعددی از فیلم «مرد عنکبوتی 2» ساخته شده است. سپس با استفاده از نرم‌افزار پخش ویدئوی VLC آن را پخش کرده و طول زمان راه‌اندازی مجدد آن را ثبت می‌کنند. گوشی را در حالت پرواز قرار داده و نور خودکار و تنظیمات خواب را خاموش کرده و نور صفحه نمایشگر را در حالت استاندارد قرار می‌دهند. با قرار دادن گوشی در حالت پرواز، تمام قابلیت‌های اتصالی گوشی نیز غیرفعال می‌شوند و به‌طور طبیعی عمر باتری طولانی‌تر می‌شود؛ به این معنا که آزمایش‌ها را می‌توان تکرار کرد. مشکل بزرگی که با اتصالات بی‌سیم وجود دارد، قدرت سیگنال است که کم و زیاد می‌شود و باعث می‌شود گوشی مقدار نیرویی را که به‌طور دائم استفاده می‌کند، تنظیم کند. هدف از این کار این است که مشخص کنیم کدام گوشی‌های موبایل در وضعیت تکرار، مدت زمان بیشتری شارژ باتری را نگه می‌دارند.

نتایج به دست آمده
به‌طور کلی، متوسط عمر باتری‌های گوشی‌های هوشمند در دنیا افزایش یافته است. بسیاری از جدیدترین گوشی‌هایی که عرضه شده‌اند، جزء برترین‌ گوشی‌هایی هستند که بالاترین میزان ماندگاری شارژ باتری را دارند. در این میان، سری A گوشی‌های هوشمند سامسونگ و گوشی OnePlus 5T جزء بهترین‌ها در این حوزه هستند. تا پیش از این گوشی «لنوو p2» با ماندگاری باتری به مدت  28 ساعت یکی از بهترین‌ها بود و پشت سر آن هم گوشی Mate 10 هوآوی با 26 ساعت و 43 دقیقه در رده بعدی قرار داشت. در این میان، بهترین گوشی iOS با ماندگاری طولانی مدت شارژ باتری با 16 ساعت و 46 دقیقه به آیفون SE می‌رسد.

لنوو P2
این گوشی در رده‌بندی برترین گوشی‌های روز دنیا از نظر ماندگاری شارژ باتری، رده نخست را از آن خود کرده است. در تست بازپخش ویدئو، باتری گوشی لنوو P2 تا 28 ساعت و 50 دقیقه ماندگاری را نشان داد که قابلیت منحصربه‌فردی برای این مدل به شمار می‌رود و در واقع برترین ویژگی این گوشی به شمار می رود. البته شارژ  باتری آن گاهی حتی تا دو روز نیز ماندگاری دارد.  به گزارش expertreviews، این تست نسبت به تست قبلی که روی گوشی Moto Z Play موتورولا صورت گرفته بود، پنج ساعت ماندگاری بیشتر باتری را نشان داد. در حالی که بیشتر گوشی‌های موجود در بازار مجهز به باتری 3000 میلی‌آمپری هستند، لنوو P2 دارای باتری با قدرت 5100 میلی‌آمپری است.

هوآوی Mate 10
باتری 4000 میلی‌آمپری که در گوشی هوآوی مدل Mate 10 تعبیه شده، یکی از بالاترین طول عمرهای شارژ باتری را برای این گوشی هوشمند رقم زده است. کاربران این گوشی می‌توانند تا ساعت‌های طولانی و بدون نیاز به شارژ مجدد از این گوشی استفاده کنند. به گزارش trustedreviews، با استفاده معمول از این گوشی شامل برقراری تماس، گوش کردن به موسیقی، چک کردن ایمیل و استفاده از شبکه‌های اجتماعی و پخش یک ساعته ویدئو، کاربران تا حدود 26 ساعت می‌توانند شارژ باتری این گوشی را داشته باشند و از آن بهره‌مند شوند. با پخش مدام ویدئو و نور 75 درصد صفحه نمایشگر، به‌طور متوسط 10 تا 12 درصد از شارژ باتری این گوشی به ازای هر یک ساعت از بین می‌رود.

موتورولا moto Z play
باتری 3510 میلی‌آمپری این گوشی، طول عمر قبول و خوبی را به همراه داشته است به‌طوری که اگر اول صبح گوشی با شارژ کامل را بردارید و در طول روز هم به‌طور مدام با گوشی کار داشته باشید، در انتهای روز تنها 35 درصد از شارژ باتری تمام شده و حدود 65 درصد آن در تمام روز باقی مانده است. اما این مقدار برای کاربرانی که استفاده چندانی از گوشی خود نمی‌کنند بسیار بالاتر است و ماندگاری باتری افزایش می‌یابد. به گزارش cnet، باتری این مدل موتورولا طی 15 دقیقه شارژ در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به‌طور معمول، باتری این گوشی در حالت عادی تا حدود 24 ساعت دوام می‌آورد اما سازندگان کمپانی موتورولا ادعا کرده‌اند که شارژ این گوشی تا 30 ساعت ماندگار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top