تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/09/30 - 08:39
کد خبر: 253315

انتصاب رئیس قدیمی ترین دانشکده پزشکی کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر شهریار نفیسی را به سمت رئیس دانشکده پزشکی منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباسعلی کریمی در متن این حکم انتصاب یادآور شده است« دانشکده پزشکی بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین مرکز آموزشی دانشگاه است و ‌نقش برجسته‌ای در تولید و گسترش دانش و تربیت نیروی انسانی متخصص در علوم پزشکی در کشور دارد. خدمت در این دانشکده توفیق و افتخاری است که شکر آن به درگاه حق تعالی لازم است.»

«انتظار می‌رود با جلب مشارکت همه اعضای هیات علمی، کارکنان دانشکده و دانشجویان در همه مقاطع، علاوه بر تدبیر امور جاری دانشکده، نسبت به پیگیری موارد زیر در راستای سیاست‌های دانشگاه تا حصول نتیجه با توجه به نکات ذیل اهتمام ویژه داشته باشید»

تدوین برنامه عملیاتی چهار ساله ۱۴۰۰-۱۳۹۶ براساس نقشه علمی دانشگاه، توسعه همکاری آموزشی پژوهشی در علوم پایه و بالینی با نگاه هدفمند و رویکرد حل مسأله، تلاش بیشتر برای همگرایی گروه‌های مختلف علوم پایه جهت هم‌افزایی، پیگیری و برنامه‌ریزی برای استفاده بهینه از فضای موجود فیزیکی و تمهید فضاهای جدید از جمله این موارد است.

تلاش در جهت نیل هرچه سریعتر به دانشگاه نسل سوم و چهارم، تلاش جدی در زمینه‌های مختلف بین‌المللی سازی، پیگیری استقرار آموزش و ارزیابی رفتار حرفه‌ای در کلیه سطوح، اجرای ارزشیابی برنامه های آموزشی و اعضای هیات علمی و ارزیابی فراگیران طبق شیوه نامه های مصوب و پیگیری اجرای برنامه «پزشکی ۹۰» و انجام مراحل بعدی از دیگر مواردی است که رئیس جدید باید پیگیری کند.

پیش از این دکتر سید امیرحسین امامی بیست و هشتمین رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

در سال ۱۲۶۶ شمسی زمانی که امیرکبیر قسمتی از ارگ شاهی را برای تاسیس مدرسه دارالفنون در نظر گرفت و در سال ۱۲۶۷ قسمتی از آن آماده شد، در سال ۱۲۹۰ ناصرالدین شاه دستور ساخت بیمارستان را صادر کرد و اولین بیمارستان در ایران (بیمارستان سینا) در سال ۱۲۹۸ به ریاست مرحوم ناظم الاطباء افتتاح شد و سپس دانشکده‌های دیگری نیز از مدرسه دارالفنون منشعب شد.

در سال ۱۲۹۷ تشکیلات مدرسه طب از دارالفنون جدا شد و به ساختمانی در خیابان شیخ هادی منتقل شد و مرحوم لقمان الدوله ادهم به ریاست آن برگزیده شد و از همین دوره و از سال ۱۳۰۷ آموزش طب (در مدرسه طب) نظم و قوام بیشتری پیدا کرد.

در سال ۱۳۱۳ قانون تاسیس دانشگاه تهران به تصویب مجلس رسید و هریک از مدارس، دانشکده نامیده شدند که یکی از آنها دانشکده طب بود. در ۵ تیرماه ۱۳۱۳ وزارت فرهنگ قطعه زمینی از اراضی جلالیه در شمال تهران را به قیمت ۹۰ هزار تومان خریداری و شروع به ساخت دانشگاه کرد و اولین قسمت آن تحت عنوان دستگاه ابن سینا در ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ یا همان دانشکده طب یا پزشکی تهران افتتاح شد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زیباترین بازی سال / خداحافظی پرسپولیس با جام حذفی
دانشگاه‌های آمریکا یکپارچه بر علیه رژیم صهیونیستی +فیلم
دفتر بن‌گویر بیانیه داد
لحظه تصادف و واژگونی خودروی وزیر امنیت داخلی اسرائیل +فیلم
زخمی شدن وزیر امنیت داخلی اسرائیل پس از واژگونی خودرو +فیلم
کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
وزیر تندروی اسرائیلی تصادف کرد +فیلم
وضعیت وزیر امنیت داخلی اسرائیل وخیم است +جزئیات
نماز خواندن یک دانشجوی مسلمان بعد از دستگیری در حضور پلیس آمریکا +فیلم
حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس +فیلم
دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
پلیس آمریکا در حال پاکسازی خون حامیان فلسطین در محل درگیری با دانشجویان +فیلم
حرکت جالب از ادای احترام دانشجویان آمریکایی به فلسطینان +فیلم
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top