تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/09/30 - 08:59
کد خبر: 253317

عزم جدی دانشگاه تهران برای برخورد با متخلفان علمی

رحیمیان گفت: دانشگاه تهران با هرگونه تخلف و سرقت علمی برخورد جدی خواهد داشت و در این زمینه ملایمتی نشان نمی‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران در خصوص سرقت‌های علمی گفت: ســرقت علمی پدیده‌ای اســت که در ســال‌های اخیر در ایران مطرح شــده است اما در دنیا ســابقه بیشــتری دارد علت این امر نیز نو بودن بحث تحقیقات و مقاله نویســی در کشورمان است.

وی ادامه داد: خوشبختانه سرقت های علمی در دانشگاه های بزرگ نظیر دانشگاه تهران زیاد شایع نیست به طور مثال در سال گذشته در 50 درصد پرونده‌ها این مشکل به دلیل سهل انگاری اساتید بوجود آمده است.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران افزود: در حال حاضر چنین مواردی برای اساتید این دانشگاه گزارش نشده است بنابراین راه حل برطرف کردن این مشکل آگاه سازی و فرهنگ سازی مناسب است.

رحیمیان تصریح کرد: باتوجه به سیاست های دانشگاه تهران برای مبارزه با سرقت علمی، کمیته تخلفات پژوهشی در این دانشگاه فعال شده است و گمان می کنم در دو، سه سال آینده تخلفات پژوهشی ما به حداقل و یا صفر خواهد رسید.

وی بیان کرد: تا زمانی که اساتید راهنما توجه کامل به پایان نامه و رساله‌های خود نداشته باشند و توجه ویژه ای به این امر نکنند این مسئله در کشورمان وجود دارد.

تصویب قانون برخورد با تخلفات علمی

معاون پژوهشی دانشگاه تهران اضافه کرد: در حال حاضرمجلس قانون برخورد با تخلفات علمی را  تصویب کرده و اجرایی خواهد شد ولی راه اصلی این است که اساتید توجه و راهنمایی های لازم را اعمال کنند.

رحیمیان افزود: ما باید با راهنمایی اساتید، تخلفات علمی را به طور کامل ریشه کن کنیم زیرا درکشوری زندگی می‌کنیم که اخلاق مداری در آن حرف اول را می‌زند. بنابراین ما با جهت‌دهی توجهات و آگاهی سازی‌ها، می‌توانیم این معضل را ریشه کن کنیم.

وی یادآورشد: عزم دانشگاه تهران برای برخورد با متخلفان جدی است و با هرگونه تخلف علمی به جدیت برخورد خواهد شد.


 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top