تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/10/04 - 15:34
کد خبر: 253663

دلیل مهاجرت نخبگان از کشور

عصار گفت: مهم‌ترین عاملی که نخبگان را از کشور می‌راند، عدم تناسب میان رشته تحصیلی و بازار کار نخبگان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی عصار تحصیل کرده رشته دندانپزشکی از کشور هندوستان در همایش الگوی پیشرفت اسلامی که در پارک فناوری پردیس برگزارشد، گفت: دانشجویانی که در خارج از کشور در حال تحصیل هستند باید به آنها نگاه ویژه ای داشت، چراکه از سرمایه های اصلی کشور محسوب می شوند.

وی ادامه داد: عملا این دانشجویان بعد از ورود به کشور با موانع گوناگونی نظیر بیکاری و یا دغدغه های مختلفی مواجه می شوند.

این فارغ التحصیل دندانپزشکی افزود: در واقع برگزاری این چنین همایش هایی باعث ایجاد اشتغال زایی این دانشجویان شده و از این طریق می توان به اشتغال زایی این جوانان کمک مضاعفی کرد.

دلایل دلزدگی دانشجویان از تحصیل در ایران

عصار در ادامه در خصوص ارزیابی شرایط تحصیل در ایران و کشورهای دیگر گفت: خوشبختانه تحصیل در کشورمان خیلی عالی است، در حال حاضر اگر کنکور در کشور برداشته شود خیل بسیار این دانشجویان از کشور خارج نمی شوند.

وی تصریح کرد: اگر ما بتوانیم شرایط را برای دانشجویان در کشور فراهم کنیم دیگر دانشجویی از کشور برای تحصیل خارج نمی شوند.

عصار بیان کرد: در حال حاضر از این طریق ارز و پتانسیل موجود از کشور هم خارج می شود که در همین راستا ما باید بستری فراهم کنیم تا این دانشجویان در کشور خودمان ادامه تحصیل دهند.

این فارغ التحصیل دندانپزشکی یادآورشد: در حال حاضر این موانع باعث دلزدگی دانشجویان می‌شود، اما مهم ترین عاملی که نخبگان را از کشور می راند، عدم تناسب میان رشته تحصیلی و بازار کار نخبگان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top