تاریخ انتشار: 23 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2538

دوشغله ها سوت می شوند

فعالیت در سازمان کارشناسی و دقیق و مستند خواهد بود، یا صحبت نمی کنیم یا اگرموضوعی را طرح کردیم انتظار داریم آن مسئله به عنوان یک مورد کارشناسی شده منطبق با قانون تلقی شود البته به حرفهای قانونی و مستند احترام می گذاریم.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان بازرسی کل کشورگفت: مدیران دوشغله بدون تذکر و اخطار مستقیما به دادگاه معرفی می شوند.

مصطفی پورمحمدی در حاشیه جلسه شورای اداری استان قزوین به نقل از«خبرنامه دانشجویان ایران»به گزارش مهر،در قزوین گفت: اما آئین نامه نهایی نشده است که پس از تصویب سعی می کنیم تا آنجا که مسائل نیازمند حکم دادگاه نباشد منتشر شود.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت در سازمان کارشناسی و دقیق و مستند خواهد بود، یا صحبت نمی کنیم یا اگرموضوعی را طرح کردیم انتظار داریم آن مسئله به عنوان یک مورد کارشناسی شده منطبق با قانون تلقی شود البته به حرفهای قانونی و مستند احترام می گذاریم.

مدیران دوشغله بدون تذکر و اخطار مستقیما به دادگاه معرفی می شوند
پورمحمدی عنوان کرد: رسیدگی به پرونده دوشغله ها جدی است و بازرسی دیگر به دنبال دادن اخطار و تذکر نیست چون قبلا اتمام حجت شده و به محض دریافت گزارش موارد رسیدگی می شود.

وی تصریح کرد: البته انتظار داریم کار به دادگاه نکشد و گزارشها حاکی از آن است که در شهرستانها بسیاری از شغل دوم استعفا داده اند اما در غیر این صورت با رعایت قانون در صورت احراز دو شغله بودن افراد، پرونده دو شغله ها به صورت مستقیم به دادگاه ارائه خواهد شد.

رئیس سازمان بازرسی افزود: متاسفانه این قانون مدتها به فراموشی سپرده شده بود اما چون هم مجلس هم مجمع تشخیص مصلحت بر آن صحه گذاشتند در سازمان آن را جدی گرفته و امیدواریم کار به دادگاه نکشد چون از استانهای مختلف گزارش داریم که استعفاها در حال انجام است.

نظارت گریزی در میان مردم و مدیران فرهنگ عمومی شده است
پور محمدی اظهار داشت: نظارت گریزی و قانون گریزی هم در میان مدیران و هم مردم به عنوان یک فرهنگ عمومی درآمده است که بی توجهی مدیران خطراتش برای جامعه بیشتر و نگران کننده است اما باید همه را به التزام قانون دعوت کنیم.

وی گفت: برخی مدیران به خاطر مصلحت خارج از قانون عمل می کنند که ضرر بیشتری دارد و مشکلاتی برای خود و دیگران درست می کنند و کار نیز عقیم و ناتمام می ماند.

پورمحمدی افزود: در مسائل مالی جدی هستیم و مدیران باید مسائل مالی را شفاف انجام دهند، دفاتر مالی به خصوص مزایده ها و مناقصه ها و کنترل مسائل مالی باید دقیق باشد زیرا مشکلات بسیاری از پروژه ها بدلیل عدم نظارت است که موجب ضرر زیاد و ناتمام مانده طرحها شده است که باید فرهنگ نظارت را عام کنیم و در سطح افکار عمومی به عنوان یک مسئله جدی درآوریم که تاثیر گذاری زیادی دارد.

رسیدگی به بیش از 17هزار پرونده در سال 87
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: در سال قبل 17 هزارو چهار مورد پرونده در همه حوزه ها رسیدگی شد که دو هزار و 552 گزارش از آنها تهیه وبرای مقامات در موضوعات مختلف ارسال شد که مهمترین پرونده ها در امور اقتصادی، امور بانکی، سرمایه گذاری، بازار بورس، واگذاریها و خصوصی سازی شرکتهای صنعتی، وزارت نفت و پروژه های نفتی کشور، صادرات و واردات و مسائل دیگربود.

به گفته پور محمدی رویکرد سازمان بازرسی پیشگیری است و در همین راستا هشت هزار و 200 موضوع و پیشنهاد اصلاحی داده شد و از دستگاهها خواسته شد موارد را رعایت کنند تا دچار مشکل نشوند و اگر ابتدای کار باشد نمی گذاریم موضوع عمیق شود و جلوی آنرا می گیریم و با تذکر مانع وقوع آن می شویم زیرا مردم هم دوست دارند نگذاریم تخلف صورت گیرد.

تعلیق مدیران متخلف
وی در خصوص برخورد با تخلفات به مهر گفت: ما فقط می توانیم تعلیق کنیم اما عزل چند راه دارد یا از طریق تخلفات اداری یا اگر تخلف کیفری بود می توانیم از محاکم بخواهیم طبق ضوابط اقدام شود.

پور محمدی در خصوص تخلف در واگذاری سهام مخابرات گفت: در این زمینه نیز کارشناسان در حال بررسی هستند که در مدت 20 روزآینده تا نهایی شدن زمان قرارداد خرید این مسئله را روشن کرده و به اطلاع عموم خواهیم رساند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض صریح بند ۱۰ یادداشت تفاهم اسلام‌آباد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس و جزیره قشم
واکنش بقایی به اتهام‌زنی قطر علیه ایران
سقوط هواپیمای باری پاکستان در دریای عمان
کامبک رؤیایی آرژانتین با درخشش لیونل مسی
با ترامپ در مسائل کلان هم‌نظرم
خون شهید خامنه‌ای انگیزه‌ای تازه برای مقاومت ملت ایران است
تصویری از سلام نظامی زنان عزادار در مصلی تهران
آمریکا مجوز عمومی فروش نفت ایران را لغو کرد
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
محل قرار گرفتن پیکر امام مجاهد شهید در فرودگاه نجف اشرف برای ادای احترام
تصاویری از آمادگی‌ عراقی‌ها در نجف و کربلا برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران
فیلم | عراق در حال آماده‌ شدن برای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان
فیلم | پیکر مطهر امام شهید انقلاب در آغوش جمعیت گستردۀ عزاداران در قم
آلرژی غذایی کودکان: راهنمای والدین برای تشخیص، مدیریت و پیشگیری
نفوذ هوش مصنوعی در واشنگتن؛ از لابی‌گری تا تسخیر صندوق‌های رأی
۷ روایت از داستان‌های معروف شاهنامه که هر ایرانی باید یکبار بخواند
نکات مراقبت از فرش‌ها
چگونه لکه های روی فرش‌ سفید را پاک کنیم؟
روبات انسان‌نما به همکارانش حمله کرد
۲ روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top