تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 2556

وارادات«گاو» از امریکا

با توجه به اینکه نیاز کشور به درصد بالاتری از خلوص نژادی گاو برای تولید شیر بیشتر مشاهده می‌شود، به دلیل اینکه طی سالیان متمادی از نژاد دو رگه هلشتاین استفاده شده و هموژنیسیته نژادی در کشور اتفاق اتفاده، لذا برای افزایش سطح مقابله با بیماری‌ها و نیز افزایش تولید شیر ،نیاز به واردات سالانه 30 تا 40 هزار رأس گاو نژاد خالص شیری به کشور است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: واردات تلیسه گاو از آمریکا در راستای افزایش تولید شیر و اهداف سند چشم‌انداز در بخش تولید شیر بوده است.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»مجتبی نوروزی به نقل از فارس، در مورد واردات 2271 رأس گاو از آمریکا با تایید این خبر گفت: در راستای رسیدن به اهداف سند چشم‌انداز که طبق آن ایران باید در تولید کشاورزی و از جمله دامداری رتبه اول منطقه را کسب کند، کشورهای مختلفی از قاره آمریکا، اقیانوسیه، اروپا، آمریکا و حتی آسیا مورد مطالعه قرار گرفت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در این راستا کشورهای مختلف مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، نیوزیلند، آمریکا، برزیل و کانادا مورد مطالعه قرار گرفت که پس از انجام بررسی فراوان، واردات این 2 هزار رأس از آمریکای شمالی در راستای افزایش تولید شیر و غنی‌کردن بانک ژن با درصد مرغوبیت بیشتر نژاد‌ها انجام شد.

نوروزی تاکید کرد: قرنطینه در کشور مبدا انجام گرفته و هنگام حمل این گاو‌ها به کشور کنترل لازم بهداشتی و دامپزشکی حتی با نظارت شرکت بین‌المللی FGS انجام شده و برای نظارت در مقصد، توسط کارشناسان دامپزشکی به مدت 45 روز در شرایط قرنطینه نگهداری می‌شوند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: این گاو‌ها در حال حاضر دوره قرنطینه را در مرودشت با نظارت شبانه‌روزی دامپزشکان و سازمان دامپزشکی نگهداری می‌شوند و بعد از اینکه سلامت آنها توسط کارشناسان بهداشت سازمان دامپزشکی کشور به تایید رسید، ترخیص شده و به مزارع پرورش و گاوداریها انتقال می‌یابند.

* گاوهای بعدی در راه‌اند
نوروزی در پاسخ به این سوال که مبدا این گاو‌ها کجا بوده است، گفت: از قاره آمریکا و کل قاره به شکل یک پارتی وارد شده که عمدتا از آمریکای شمالی بوده‌اند و پارتی‌های بعدی نیز در راه است که امیدواریم با واردات این تلیسه‌ها درصد خلوص نژادی براساس مقررات سازمان بهداشت جهانی دام OIE و سازمان دامپزشکی کشور نظارت دقیق در مبدا و مقصد انجام شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد نیاز به واردات تلیسه گفت: با توجه به اهداف سند چشم‌انداز و در جهت افزایش تولید و نیز افزایش مقاومت به بیماری سالانه نیاز به واردات حدود 40 هزار رأس تلیسه به کشور است که با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده برای دامداری‌ها در طول برنامه چهارم توسعه به ویژه در دولت نهم و ایجاد ظرفیت قابل توجه در کشور این مقدار دام وارد کشور خواهد شد.

نوروزی تصریح کرد: واردات تلیسه در راستای افزایش تولید شیر و رسیدن به قدرت اول تولید دامی در منطقه خاورمیانه است.

وی افزود: واردات سالانه 40 هزار رأس دام تلیسه از نژاد‌های مختلف و ترکیب با نژاد‌های داخلی به گونه‌ای به افزایش تولید شیر و مقاومت در برابر بیماری‌ها می‌انجامد زیرا نژاد‌های داخلی با هم‌خونی گونه‌ای به سمت کاهش عملکرد شیر و کاهش مقاومت در برابر بیماری‌ها حرکت کرده‌اند.

نوروزی تاکید کرد: تعدد نژادی و ایجاد بانک ژن‌های مختلف در راستای افزایش ظرفیت تولید شیر و مقاومت دام در مقابل بیماری‌ها انجام خواهد شد.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس،براساس سند چشم‌انداز کشور تولید شیر در پایان برنامه پنجم به 12 میلیون تن می‌رسد در حالی که این رقم در حال حاضر به حدود 8 میلیون و 900 هزار تن رسیده است و برای افزایش تولید شیر و سلامت جامعه نیاز به نژاد‌های قوی در تولید شیر و گوشت در کشور است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 مردم پشت هرآنکه بر "علی الاصول باشد" هستند
بررسی اقتصادی راه‌اندازی خط تولید آنژیوکت؛ فرصت سرمایه‌گذاری در بازار تجهیزات پزشکی مصرفی
نکاتی برای تمیز کردن عمیق فرش در خانه
۵ ترفند حرفه‌ای برای ثابت ماندن کرم‌پودر
رسانه روس مطرح کرد؛ بی‌توجهی رهبر کره شمالی به تقلاهای ترامپ
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
سولانا در برابر اتریوم؛ نبرد سرعت و کارمزد
ادعای ارتش آمریکا درباره حمله به یک قایق در کارائیب
علی اصغر آب نیکی؛ توسعه زیرساخت های ارتباطی
تمیز کردن لکه انواع دسر از روی فرش
چرا فرش ها خیلی سریع دوباره کثیف می‌شوند؟
تعریف خانواده در روایات: چهل حدیث درمورد خانواده از امام رضا
برچسب ایمنی شیشه؛ راهکاری ساده و استاندارد برای افزایش ایمنی سطوح شیشه‌ای در ساختمان
مرحله دوم فروش «خانه‌ریز» از پنجم شهریور آغاز می‌شود؛ واگذاری خانه‌ریز با قیمت کارشناسی جدید
۷ اشتباه رایج کسب‌وکارهای نوپا که فروش آنلاین را نابود می‌کند
ارسال توافق هسته‌ای ریاض-واشنگتن به کنگره
جزئیات رسانه‌های آمریکایی درباره طرح ترور پسر نتانیاهو
کمبودی در تأمین نهاده‌های کشاورزی نداریم
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران بی‌نتیجه و غیر قانونی است
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
کاهش ۸۵ درصدی تردد کشتی‌های باری در تنگه هرمز طی ۶ ماه گذشته
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top