تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/11/23 - 18:32
کد خبر: 258733

چراغ‌سبز سعد حریری به اسرائیل

نخست وزیر لبنان در سخنانی از اتحاد کشورش برابر هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، نخست وزیر لبنان روز دوشنبه در سخنانی تاکید کرد که لبنان همیشه در مواجهه با تهدید‌های اسرائیل موضع متحدی می‌گیرد.

به نوشته وبگاه «نهار نت» «سعد حریری» نخست وزیر لبنان روز دوشنبه بعد از دیدار با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان در کاخ ریاست جمهوری درباره تحولات اخیر در منطقه اظهار داشت: «مواضع ما همیشه اتحاد مقابل حمله اسرائیل علیه لبنان است.»

وی ادامه داد: «چالش‌ها را بررسی کردیم و آن‌ها را با "دیوید ساترفیلد" معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه در میان گذاشتیم. ما مشاوره با رئیس جمهور و رئیس مجلس را ادامه داده تا موضعی متحد و ملی درباره هرگونه تجاوز به خاک لبنان اتخاذ کنیم.»

رئیس‌جمهور لبنان نیز در همین زمینه اعلام کرد، تحریک‌آفرینی لفظی رژیم صهیونیستی برای لبنان مهم نیست اما اگر وارد مرحله اجرایی شود ،جنگ‌های جدیدی آغاز خواهد شد.

میشل عون به شبکه مصری « ON live» گفت:« اسرائیل نباید بر اراضی ما دیوار بسازد و باید نزاع درباره نقاط مورد اختلاف حل شود. اسرائیل خودش را به دولتی نژادپرست تبدیل کرده و راه‌حل‌های کنونی به صلح با ملت‌های عربی منجر نمی‌شود.»

رئیس جمهور لبنان تصریح کرد: «ما در تحکیم جو داخلی به نحوی که نتایج جنگ سوریه بر آن تأثیر نگذارد، موفق شدیم. »

میشل عون به شناسایی قدس به عنوان پایتخت فلسطین اشغالی از سوی آمریکا (در پانزدهم آذرماه 1396) نیز پرداخت و گفت ممکن است برخی امور غیرمنتظره اتفاق بیفتد و جلوی این موضوع را بگیرد.

اسرائیل روز شنبه به دنبال سرنگون شدن جنگنده «اف-16» خود به اهدافی در خاک سوریه حمله کرد. این جدی‌ترین تنش  اسرائیل  در منطقه از آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال 2011 بود.

ایران نیز در واکنش به اظهارات تل آویو آن‌ها را «دروغ» نامید و گفت که سوریه در واکنش به حمله های اسرائیل حق دفاع از خود را دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top