تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/11/26 - 17:24
کد خبر: 258972

پشت‌پرده تلاش برای قطع USSD

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دعوای طرفداران USSD و اپلیکیشن‌های پرداخت دعوای دو صنف است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدجواد آذری جهرمی امروز در جمع خبرنگاران از حل مشکل مزاحمت‌ پیامک‌های تبلیغاتی با مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد و گفت: با مصوبه جدید پیامک سفید با رضایت مشترک جایگزین پیامک‌های سیاه می‌شود و اگر پیامکی برای مشترک فرستاده می‌شود باید منافع مشترک در آن لحاظ شود.

وی ادامه داد: درباره مشکل پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی به دنبال حل موضوع هستیم تا مزاحمت پایان یابد زیرا معتقدیم اگر این مشکل را ریشه‌ای حل نکنیم باید مدام تکرار کنیم که مزاحمت ایجاد شده و از کانال‌های متعدد دنبال موضوع برویم.

* دعوای صنفی طرفداران USSD و اپلیکیشن‌های پرداخت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤالی درباره اینکه گفته می‌شود بستر USSD (کدهای کوتاه دستوری) برای خرید امن نیست و فقط در ایران استفاده می‌شود چرا برای ادامه فعالیت USSD ها پافشاری دارید، گفت: این موضوع دعوای دو صنف است که یک عده کاسب می‌خواهند بروند روی سرویس اینترنتی و یک عده می‌خواهند روی USSD بروند.

وی گفت: از صبح تا شب یک عده می‌نویسند که این سیاه و عده دیگر می‌نویسند سفید است و معلوم است که این مطالب هدایت‌شده است و عده‌ای که طرف این گروه هستند مطالبی می‌نویسند و عده‌ای که طرف مقابل هستند عکس آن را می‌نویسند.

جهرمی ادامه داد: ما باید مردم را ببینیم که در بسیاری از روستاها و جاده‌ها اینترنت در دسترس همه مردم نیست در حال حاضر درصد بالایی از فروش شارژ موبایل از طریق USSD انجام می‌شود و نمی‌توانیم بلافاصله، شب بخوابیم و صبح بلند بشویم و تصمیم بگیریم که مکانیزم‌ تغییر کند.

وی گفت: نمی‌شود که یک عده که اپلیکیشن موبایل محور دارند و می‌خواهند کار پرداخت موبایلی انجام دهند یکباره یک بازار برایشان سرازیر شود و عده‌ای ورشکست شوند. ما نه کاری داریم که یک عده ورشکست می‌شوند و نه یک عده سود می‌کنند.

وزیر ارتباطات ادامه داد: نکته این است که مکانیزم بانک مرکزی این بوده که دغدغه امنیت داشته و باید ببینیم چه چیزی مردم را کمتر اذیت می‌کند. آنچه مردم استفاده می‌کنند باید امن باشد و اگر قابلیت امن‌سازی ندارد باید با شیبی به سمت بستر امن حرکت کنند و نمی‌شود یکباره تصمیم بگیریم و باید کار اساسی کنیم.

* انحصار مخابرات ذاتی است اما قانونی نیست
وی همچنین در سخنانی بر همایش وب و موبایل اظهار داشت: در گذشته نه چندان دوری نگاه لوکس به فناوری اطلاعات بود و اینترنت 128 کیلوبیت بر ثانیه کافی دانسته می‌شد در آن زمان 3 میلیون مشترک ADSL و 300 هزار مشترک اینترنت موبایل در کشور ورود داشت و فاصله دیجیتال ایران با کشورهای منطقه زیاد بود اما در 5 سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایه‌گذاری شده و 60 میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود دارد.

جهرمی با بیان اینکه در بخش اینترنت ثابت ایران آن طور که باید توسعه نیافت، گفت: بخشی از مشکلات این عرصه مربوط به انحصار ذاتی شرکت مخابرات ایران است که اگر چه قانونی نیست اما ریشه در سرمایه‌گذاری‌های زیاد انجام شده در زمان دولتی بودن این شرکت دارد. 

وزیر ارتباطات از نرخ ثابت 10 درصدی در وب‌سایت‌ها خبر داد و گفت: این در حالی است که سرویس‌های موبایل رشد 2 برابری دارند. 

وی گفت: مقایسه ترافیک ارتباطات در استان‌ها نشان می‌دهد در استان‌هایی که مراکز توزیع محلی دارند ترافیک بیشتر است و برای مثال ترافیک در تهران 20 برابر مشهد است زیرا در تهران مراکز توزیع محتوا و مراکز تبادل اطلاعات نسبت به مشهد بیشتر است.

جهرمی بر لزوم حفظ اطلاعات کاربران توسط ارائه‌دهندگان خدمت تأکید کرد و گفت: باید در شرایط ضمن ارائه خدمت حقوق مشترک در قالب قوانین حقوقی به طور مستند دیده شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب شش فرمانده عالی‌رتبه در ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و بسیج
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top