تاریخ انتشار: شنبه 1396/11/28 - 20:59
کد خبر: 259151

تصویب بودجه تقویت بنیه دفاعی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایط برداشت از صندوق توسعه ملی جهت تقویت بنیه دفاعی را مشخص کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(شنبه، 28 بهمن) پارلمان و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه 97، بند (و) تبصره (4) این لایحه را تصویب کردند.

در متن بند (و) تبصره (4) لایحه بودجه 97 آمده است: به‌منظور تحقق اهداف مندرج در قانون برنامه ششم توسعه، به دولت اجازه داده می‌شود معادل مبلغ یکصد و چهل و سه‌هزار و هفتصد و پنجاه میلیارد (143.750.000.000.000) ریال از ورودی سال 1397 صندوق توسعه ملی، برداشت و منابع حاصله را به ردیف درآمد عمومی به شماره طبقه‌بندی 310705 نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

معادل مبلغ واریزی از محل جداول و ردیف‌های هزینه‌ای این قانون به تقویت بنیه دفاعی، کمک به بازسازی مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده، تولید واکسن پنوموکوک (سینه پهلو) و روتاویروس (عفونت کودکان)، برنامه اجرایی اصلاح برق خوزستان و مقابله با ریزگردها، طرح‌های آبرسانی روستایی- عشایری و توسعه شبکه‌های آن، طرح‌های آبیاری تحت فشار، کم‌فشار و سامانه‌های نوین آبیاری، طرح‌های آبخیزداری و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اختصاص می‌یابد.

مبلغ ارزی مذکور برای صندوق توسعه ملی بازگشت از منابع محسوب می‌شود. تبدیل دلار به ریال منابع موضوع این بند زیر نظر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد.

هرگونه پرداخت در غیر از موارد مشخص شده از جمله حقوق و دستمزد و جابه‌جایی اعتبارات این بند ممنوع است.

اعتبارات مربوط به آبرسانی به روستاها و عشایر و آبیاری تحت فشار در سه‌ ماهه اول سال 1397 و براساس شاخص بین استان‌های کشور توزیع و ابلاغ می‌گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
فهرست ۱۴۰ شرکت همکار با رژیم صهیونیستی اعلام شد
هشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top