تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/12/08 - 17:49
کد خبر: 260138

آخرین وضعیت تولید سریال «موسی(ع)»

جمال شورجه گفت: صحبت‌هایی درباره سریال موسی(ع) شده اما مشکل مالی و جدی وجود دارد که ما با رئیس مجلس شورای اسلامی درباره آن صحبت کردیم و قول‌هایی داده‌اند که ان‌شاءالله بتوانند برای سال 97، بودجه‌ای را در اختیار ما قرار دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مراسم دومین سالگرد مرحوم فرج‌الله سلحشور به همت خبرگزاری فارس و مؤسسه فرهنگی تبیان در سالن اجتماعات خبرگزاری فارس برگزار شد.

بنا بر این گزارش، جمال شورجه کارگردان سینما و تلویزیون و مدیر مؤسسه تبیان فیلم در این مراسم با قرائت اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد صحبت‌های خود را شروع کرد و گفت: من به اینجا آمدم تا عرض ادبی خدمت دوستان داشته باشم و به آنها خیرمقدم بگویم.

وی ادامه داد: همانطور که همه شما می‌دانید قرعه ساخت سریال «موسی(ع)» به نام بنده حقیر افتاد، همانطور که در فیلم دیدید مرحوم سلحشور به ساخت این سریال اشاره کرد و گفت که ساخت «موسی(ع)» یکی از آرزوهایش بوده است.

شورجه با اشاره به دیداری که با مقام معظم رهبری داشتند، بیان داشت: در دیداری که به همراه مرحوم سلحشور با مقام معظم رهبری داشتیم زمانی که صحبت از ساخت سریال «موسی(ع)» شد، سلحشور بغض کرد و گفت نکند که عمرم کفاف ندهد که بتوانم این سریال را بسازم.

وی در ادامه بیان داشت: سلحشور با تمام سختی‌هایی که در این سال‌های اخیر و بیماری‌اش داشت متن این سریال را به صورت کامل نوشته بود و قطع به یقین حضرت موسی (ع) در آن دنیا به خاطر همت 6 ساله‌اش از او دستگیری می‌کند.

کارگردان فیلم «سی و سه روز» در ادامه با اشاره به مشکلاتی که سر راه تولید سریال «موسی» قرار دارد‌،گفت: صحبت‌هایی درباره تولید این سریال شده اما مشکل مالی و جدی وجود دارد که ما با رئیس مجلس شورای اسلامی درباره آن صحبت کردیم و قول‌هایی داده‌اند که ان‌شاءالله بتوانند برای سال 97، بودجه‌ای را در اختیار ما قرار دهند.

وی افزود: امیدواریم موانع ساخت این پروژه و سایر پروژه‌های سیما برطرف شود و ما هم بتوانیم از عهده ساخت این سریال برآئیم.

شورجه یاد و خاطره سلحشور را گرامی داشت و افزود: ما بیش از 30 سال یکدیگر را می‌شناختیم و او همان روز که از دنیا رفت همان آدم 30 سال پیش بود. سلحشور به تمام فن‌ها آشنا بود، از صداپیشگی گرفته تا بازیگری و کارهای فنی و ... هر کاری که از دستش برمی‌آمد برای راه‌اندازی مؤسسه‌اش انجام داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top