تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/12/28 - 02:37
کد خبر: 261618

مرغ ارزان شد

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، نرخ جدید مرغ و انواع ماهی در بازار را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش 150 تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 5 هزار و 500 تومان، مرغ آماده به طبخ در کشتارگاه 7 هزار و 500 تومان، توزیع درب واحد های صنفی 7 هزار و 700 و خرده فروشی 8 هزار و 450 تومان است.

به گفته وی، نرخ هر کیلو ران مرغ با کمر 7 هزار و 450 و ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت مرغ 8 هزار و 450 تومان است.

یوسف خانی با اشاره به نرخ سایر مشتقات، افزود: نرخ هر کیلو سینه با کتف 13 هزار، سینه بدون کتف 14 هزار و فیله مرغ 16 هزار تومان است.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی افزایش عرضه نسبت به تقاضا را دلیل اصلی کاهش 150 تومانی قیمت در بازار اعلام کرد.

وی قیمت مرغ در روزهای آتی در بازار را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به آنکه تنها 2 روز به ایام نوروز زمان باقی است، پیش بینی می شود که قیمت مرغ با ثبات یا کاهش قیمت در بازار روبه رو شود.

یوسف خانی، نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را 5 هزار و 600 و مرغ آماده به طبخ را 8 هزار و 600 تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با اشاره به ثبات نرخ ماهی در بازار، افزود: امسال برخلاف روال همه ساله، با وجود آنکه تقاضا به اوج خود رسیده اما نرخ ماهی در بازار تغییری نداشته است.

وی نرخ انواع ماهی در بازار اعلام کرد و گفت: اکنون نرخ هر کیلو شیر جنوب 32 هزار،کپور 12 هزار،تیلاپیا 21 هزار،سفید پرورشی 15 هزار، هامور جنوب 29 هزار، حلواسیاه 37 هزار، شوریده بندر 42 هزار تومان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top