تاریخ انتشار: جمعه 1397/01/24 - 13:40
کد خبر: 263110

موزه‌ها سال ۹۷ افزایش قیمت ندارند

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌ تاریخی سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می‌گوید: موزه‌های زیر نظر سازمان میراث فرهنگی در سال جدید با افزایش نرخِ بلیت ورودی مواجه نمی‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، محمدرضا کارگر در گفت‌وگویی با بیان این‌که اداره کل موزه‌ها درخواست جدیدی مبنی بر افزایش نرخ بلیت ورودی موزه‌ها به دولت نداده است، اظهار می‌کند: انجام این کار نیاز به مصوبه دولت دارد که ما چنین چیزی را از دولت نخواسته‌ایم. از سوی دیگر بخشی از خدماتی که ممکن است به مخاطبان موزه‌ای ارائه شود مانند اینترنت رایگان، هیچ هزینه‌ای به مردم تحمیل نمی‌کند.

وی با تاکید بر احتمال ارائه‌ی خدماتی ویژه به مخاطبان موزه‌ای مانند "راهنمای همراه الکترونیک"، ادامه می‌دهد: با این راهنما، گردشگر در طول مسیر بازدید خود از موزه از اطلاعات مناسب می‌تواند استفاده می‌کند. مخاطب آزاد است که از چنین راهنمایی در زمان بازدید خود از موزه استفاده کند که در صورت تمایل باید با پرداخت هزینه‌ای آن را موزه اجاره کند، این نوع راهنما روی موبایل نصب نمی‌شود که امکان چنین کاری به صورت رایگان مهیا شود.

او توضیح می‌دهد: به عنوان مثال در موزه لوور، اگر تمایل به داشتن یک راهنما به زبان آلمانی دارید، با پرداخت مبلغی جزئی می‌توانید از یک نرم‌افزار راهنما استفاده کنید. این وسیله اطلاعات کاملی دارد، اما چون بخش غیردولتی باید با سرمایه‌گذاری آن را قابل استفاده کند، باید برای ان هزینه پرداخت و در پایان بازدید این وسیله بار دیگر به موزه برگردانده می‌شود.

وی با تاکید بر وجود چنین راهنماهایی در موزه‌های کشور، بیان می‌کند: در برخی مواقع نقشه و بروشور در زمان بازدید مردم به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد،‌ از سوی دیگر سیستم‌هایی مانند پیامک یا اپلیکشن به عنوان راهنمای الکترونیک روی تلفن همراه مخاطبان به صورت رایگان نصب می‌شود.

به گفته کارگر، گرفتن اطلاعات از طریق وسیله‌ای مستقل مانند "راهنمای الکترونیک موزه‌ها" یا راهنمای اختصاصی در موزه می‌تواند با پرداخت هزینه همراه باشد؛ مانند کاری که در سازه‌های آبی شوشتر انجام می‌شود.

او با این وجود نسبت به این اتفاق نیز تاکید دارد که گرفتن هزینه برای درخواست راهنما به مدیریت بناهای تاریخی در سطح ملی و جهانی بستگی دارد و تاکید می‌کند: بازدیدکنندگان از موزه ارمیتاژ، در صورت نیاز، از موزه می‌خواهند تا یک راهنمای انسانی متخصص در اختیار آن‌ها قرار گیرد، همه این افراد قطعا باید تائیدیه صلاحیت داشته باشند، درست مانند سازه‌های جهانی شوشتر که راهنماهایی که در این محوطه جهانی فعالیت می‌کنند باید نخست برگه صلاحیت خود را ارائه دهند، در نتیجه آن راهنما با پرداخت هزینه‌ای مشخص هر میزان ساعتی که گردشگر تمایل داشته باشد، در اختیار اوست.

کارگر، در ادامه با اشاره به یکسان‌سازی بلیت ورودی موزه‌های سعدآباد، گلستان، نیاوران و موزه ملی ایران اظهار می‌کند: سیستم ورودی موزه‌ها در آینده کلا متفاوت می‌شوند، چند سیستم به صورت پایلوت، تجربه شده‌اند، تا بتوانیم یک سیستم متفاوت که امکان خرید بلیت الکترونیکی را فراهم می‌کند، ایجاد کنیم. اما نهائی شدن این پروژه هنوز به زمان مناسب برای بررسی نیاز دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گراهام تا لیبرمن؛ خطابه‌های توخالی براندازی که در گورستان تاریخ مدفون شد
فیلم | خضریان: ایران سه بر هیچ از زیر آوار پروژه جنگ افروزی آمریکا بلند شده است
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top