تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/02/02 - 13:49
کد خبر: 263838

پانزدهمین شماره خبرنامه دیواری دانشجویان ایران منتشر شد؛

نجات دانشگاه؛ ۱۰ روایت کمتر دیده شده از انقلاب فرهنگی +دانلود برای نصب روی برد دانشگاه‌ها

در آستانه یک‌سالگی انقلاب اسلامی، سفارت آمریکا از سوی جمعی از انجمن‌های اسلامی تسخیر می‌شود. در همین ماه‌ها اما دانشگاه‌ها وضع خوبی ندارند. گروه‌های مختلفی در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند و هر روز خبری مبنی‌بر درگیری در یکی از دانشگاه‌ها به گوش می‌رسد. در این شرایط جمعی از انجمن‌های اسلامی تصمیم می‌گیرند کاری اساسی در دانشگاه‌ها انجام دهند که بعدها به عنوان انقلاب فرهنگی مشهور می‌شود. شاید عدم‌آگاهی از جزئیات این اقدام دانشجویان سوالات بسیاری را در اذهان ایجاد کرده باشد که مرور تاریخ می‌تواند راهگشا باشد.

خبرنامه دانشجویان ایران: پانزدهمین شماره خبرنامه دیواری دانشجویان ایران برای نصب در بردهای دانشجویی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ "نجات دانشگاه"، عنوان پانزدهمین شماره این نسخه می باشد که در اندازه کاغذی A3 طراحی شده است.

در این شماره سعی شده با انتخاب روایت‌هایی از فعالان دانشجویی آن زمان تصویر صحیحی از انقلاب فرهنگی را به خوانندگان عرضه شود.

محسن میردامادی، دانشجوی وقت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و از اعضای شورای  مرکزی تحکیم وحدت و از فعالان تسخیر لانه جاسوسی، سیدعباس نبوی دانشجوی وقت دانشگاه تهران و از اعضای شورای مرکزی دوم دفتر تحکیم وحدت، وحید احمدی از اعضای دفتر تحکیم وحدت،‌ محمد ملکی رئیس وقت دانشگاه تهران در دولت موقت و از فعالان سازمان مجاهدین انقلاب، علیرضا علی‌احمدی دانشجوی وقت دانشگاه علم و صنعت و عضو شورای دوم دفتر تحکیم وحدت، قاسم قنبری دانشجوی وقت دانشگاه مشهد و همدوره‌ای شهید دیالمه و ... روایت‌کننده آن روزهای دانشگاه‌ها در این صفحه هستند.

این نسخه برای بُردهای اطلاع رسانی تشکل‌های دانشجویی طراحی شده و تشکل‌ها می‌توانند با دریافت آن اقدام به نصب این پوستر بر روی بردهای خود کنند.

از فعالان دانشجویی تقاضا می‌شود پس از نصب بر روی برد، تصویر آن را به ادمین تلگرامی «خبرنامه دانشجویان ایران» ارسال نمایند.

::برای دریافت اندازه اصلی روی تصویر کلیک کنید::

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top