تاریخ انتشار: جمعه 1397/02/07 - 13:44
کد خبر: 264315

آغاز رقابت بین ۳ گزینه اصلی برای ورود به بهشت

۷ گزینه شهرداری تهران رقابت خود را از روزهای گذشته آغاز کرده‌اند و هریک از گزینه‌ها تلاش می‌کنند راه خود را برای ورود به بهشت هموار کنند و در این بین شانس حجتی، انصاری لاری و افشانی نسبت به ۴ گزینه دیگر برای حضور در شهرداری بیشتر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در پنجاه و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در هفته گذشته سرانجام نام 7 گزینه برای تصاحب صندلی بهشت از سوی اعضای شورای شهر تهران اعلام شد.

سید محمد علی افشانی، محمد ابراهیم انصاری لاری، محمود حجتی، سید محمود حسینی، سمیع‌الله حسینی مکارم، پیروز حناچی و حجت‌الله میرزایی 7 گزینه‌ای بودند که اعضای شورای شهر تهران آنها را از بین 20 گزینه شهرداری انتخاب کردند.

اگرچه همچنان به انتخاب اعضای شورای شهر تهران انتقادات زیادی وجود دارد و حتی علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران لیست 7نفره انتخاب‌شده را مناسب ندانست و اعلام کرد که لیست انتخاب‌شده قوی نیست اما روزهای گذشته لابی‌های اعضای شورای شهر تهران با گزینه‌های مدنظرشان آغاز شده است.

در همین رابطه برخی از اعضای شورای شهر تهران با برگزاری جلسات خارج از شورا با گزینه‌های معرفی‌شده وارد مذاکره شده‌اند، در روزهای اخیر موفق شدند که با 7 گزینه جلسه بگذارند و حتی موافقت برخی از دولتمردان را برای گزینه شهرداری بگیرند.

محمود حجتی، محمد ابراهیم انصاری لاری و سید محمد علی افشانی 3 گزینه‌ای هستند که شانس آنها نسبت به سایر رقبایشان  برای حضور در شهرداری تهران بیشتر است و  طبق پیگیری‌های صورت‌گرفته بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلبان و کارگزاران و حزب اعتماد تمایل بیشتری به این سه گزینه دارند.

محمود حجتی که هم‌اکنون به‌عنوان وزیر جهادکشاورزی در دولت روحانی حضور دارد شانس حضورش در شهرداری تهران حتی نسبت به انصاری لاری و افشانی بیشتر است و در صورتی که وی به هر دلیلی از دولت خارج نشود شهردار تهران از بین انصاری لاری و افشانی انتخاب خواهد شد.

بر همین اساس و به‌گفته علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران 7 گزینه انتخاب‌شده از سوی شورای شهر تهران طی روزهای 16 و 17 اردیبهشت با حضور در شورای شهر تهران و بر اساس برنامه زمانبدی‌شده برنامه‌های خود را ارائه خواهند کرد و در ادامه اعضای شورای شهر تهران از بین آنها 2 نفر را انتخاب خواهند کرد.

روز 23 اردیبهشت ماه نیز دو فرد راه‌یافته به مرحله پایانی با یکدیگر رقابت می‌کنند و در نهایت یک نفر برای حضور در شهرداری تهران انتخاب خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده تهران مشهد
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل سوریه درپنجره سوم انتخابی جام جهانی
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۹ استان
گزارش تصویری| روز دوم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی (ره)
نتانیاهو: من و ترامپ دیدگاه مشترکی داریم
تصمیم حدادی برخلاف خواست هواداران پرسپولیس/ موضع‌گیری مقابل تارتار
آماده‌باش ناوگان درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
حملات رژیم صهیونیستی به لبنان/ پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز بیروت
سه مربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شدند
تفاوت مانومتر روغنی، خشک و استیل؛ کدام مدل برای صنعت شما مناسب‌تر است؟
نحوه رفع ارور E۱ پکیج ایران رادیاتور
انصاری: محیط زیست در نگاه رهبر شهید امر تجملاتی نبود
بعد از تعویض پلاک میشه ماشین ثبت نام کرد؟
کفپوش چوبی بخریم یا نه؟ راهنمای کامل انتخاب و خرید
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top