تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/03/01 - 09:42
کد خبر: 266557

تحلیل نهایی از انتخابات عراق

به موازات پیروزی سیاسی جریان شیعی در عراق، جریان مقاومت نیز به پیروزی راهبردی در انتخابات عراق دست یافت. یقینا روح حاکم بر دولت آینده عراق، جریان مقاومت خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، دکتر رضا سراج در کانال خود درخصوص انتخابات پارلمانی عراق نوشت: تلاش‌های عربستان به نمایندگی از محور عبری-غربی، برای تاثیرگذری بر انتخابات عراق ناکام ماند و جریان شیعی و مقاومت به پیروزی سیاسی و راهبردی دست یافتند.

با در نظر گرفتن نتایج انتخابات عراق، الفتح ۴۷ النصر ۴۲ جریان صدر (منهای لائیک‌ها) حدودا ۲۵ کرسی، قانون ۲۵ و الحکمه ۱۹ کرسی، با صراحت می‌توان گفت، جریان شیعی به پیروزی سیاسی بزرگ در این انتخابات رسیده است.

گروه‌های این جریان، در صورت ائتلاف، صاحب بزرگترین فراکسیون در پارلمان عراق می‌شوند. جریان شیعی در توافق با کردهای عراق و واگذاری پست ریاست جمهوری به آنان، می‌توانند دولت را در اختیار بگیرند.

در این میان چنانچه جریان صدر از ائتلاف جریان شیعی خارج شود، باز هم خللی در روند تشکیل دولت ایجاد نخواهد شد و جریان شیعی در توافق با اهل تسنن و واگذاری ریاست مجلس به آنان، می‌تواند دولت جدید را مستقر نماید.

ضمن آنکه وزن سیاسی جریان صدر از ۳۳ کرسی در پارلمان قبل به حدود ۲۵ کرسی در پارلمان جدید، تقلیل یافته است.

به موازات پیروزی سیاسی جریان شیعی در عراق، جریان مقاومت نیز به پیروزی راهبردی در انتخابات عراق دست یافت. یقینا روح حاکم بر دولت آینده عراق، جریان مقاومت خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top